a propos mycia zębów, Alka dostanie swoją elektryczna szczoteczkę, widzi jak my myjemy i za cholerę nie chce sama szczotkować, a jak dostanie Wojtka szczotkę to przez 5 minut nie chce z gęby wyciągnąć, każdego zęba dokładnie myje uparciuch;-)
reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
no i kupiłam Ali dzisiaj szczoteczkę elektryczną, piękna różowa:-):-):-) przez 15 minut zęby myła, tylko kiedy ja ją nauczę fachowo szczotkować? chyba po maturze
a jaka firma?
My z elektryczna szczoteczka jeszcze poczekamy.....tutaj dentysci zdecydowanie je odradzaja przed ukonczeniem 3 roku zycia......podobno moze podrazniac malenkie dziaselka i dziecko powinno sie nauczyc szczotkowac zeby samo
redaktorka firma colgate, różowa z kaczorkiem tweety
silunia zdaję sobie sprawę z tego, no ale musiałam chwilowo ustąpić, bo Alka wcale już nie chce włożyć zwykłej szczotki do buzi będę próbować co kilka dni wrócić do zwykłego szczotkowania
silunia zdaję sobie sprawę z tego, no ale musiałam chwilowo ustąpić, bo Alka wcale już nie chce włożyć zwykłej szczotki do buzi będę próbować co kilka dni wrócić do zwykłego szczotkowania
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Przebila sie nam pierwsza dwojka Gorna prawa :-) A w kolejce czeka dolna lewa czworka i druga gorna dwojka, wiec Sara w nocy znowu niezle daje popalic
W sumie na stanie 7 sztuk :-) Lecimy do przodu
W sumie na stanie 7 sztuk :-) Lecimy do przodu
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Brawo dla naszych maluchow!!
U nas ostatnio wylazly nie wiedziec kiedy dwie gorne trojki - to znaczy jednj wylazenie pamietam (kilka ciezkich nocy) ale druga pojawila sie nie wiadomo kiedy. Teraz ida dwie dolne trojeczki. Poki co stan na dzis 14 zabkow :-)
U nas ostatnio wylazly nie wiedziec kiedy dwie gorne trojki - to znaczy jednj wylazenie pamietam (kilka ciezkich nocy) ale druga pojawila sie nie wiadomo kiedy. Teraz ida dwie dolne trojeczki. Poki co stan na dzis 14 zabkow :-)
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sarze jeszcze daleko do ilosci zeboli Waszych maluszkow :-)
Narazie 7 sztuk, ale 8 i 9 lada dzien ujrza swiatlo dziennie ;-):-)
Narazie 7 sztuk, ale 8 i 9 lada dzien ujrza swiatlo dziennie ;-):-)
Podziel się: