reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

a propos mycia zębów, Alka dostanie swoją elektryczna szczoteczkę, widzi jak my myjemy i za cholerę nie chce sama szczotkować, a jak dostanie Wojtka szczotkę to przez 5 minut nie chce z gęby wyciągnąć, każdego zęba dokładnie myje:crazy: uparciuch;-)

reklama
no i kupiłam Ali dzisiaj szczoteczkę elektryczną, piękna różowa:-):-):-) przez 15 minut zęby myła, tylko kiedy ja ją nauczę fachowo szczotkować? chyba po maturze:-p

My z elektryczna szczoteczka jeszcze poczekamy.....tutaj dentysci zdecydowanie je odradzaja przed ukonczeniem 3 roku zycia......podobno moze podrazniac malenkie dziaselka i dziecko powinno sie nauczyc szczotkowac zeby samo

redaktorka firma colgate, różowa z kaczorkiem tweety:tak:
silunia zdaję sobie sprawę z tego, no ale musiałam chwilowo ustąpić, bo Alka wcale już nie chce włożyć zwykłej szczotki do buzi:baffled: będę próbować co kilka dni wrócić do zwykłego szczotkowania:tak:

Przebila sie nam pierwsza dwojka :-D Gorna prawa :-) A w kolejce czeka dolna lewa czworka i druga gorna dwojka, wiec Sara w nocy znowu niezle daje popalic :baffled:
W sumie na stanie 7 sztuk :-) Lecimy do przodu :-p

Brawo dla Saruni :tak:;-) Teraz to juz pojdzie jak z platka :-) nim sie obejrzysz a bedzie cala klawiaturka :-D

U nas komplet 1,2 i 4. Wczoraj dojrzalam ze przebija sie na dole 3 :-)

Brawo dla naszych maluchow!!
U nas ostatnio wylazly nie wiedziec kiedy dwie gorne trojki - to znaczy jednj wylazenie pamietam (kilka ciezkich nocy) ale druga pojawila sie nie wiadomo kiedy. Teraz ida dwie dolne trojeczki. Poki co stan na dzis 14 zabkow :-)

sandra gratulacje do Sarki, teraz prędko reszta ząbków wylezie:-)
Alka ma 16, czyli czekamy na piątki, ale to trochę potrwa;-)

reklama
Sarze jeszcze daleko do ilosci zeboli Waszych maluszkow :-p:-)
Narazie 7 sztuk, ale 8 i 9 lada dzien ujrza swiatlo dziennie ;-):-)

Do góry