reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam ząbek!!!

nareszcie wykluła nam się druga dwójka górna, mała duzo spokojniejsza już jest ale wygląda komicznie jak sie usmiechnie teraz to kasownik cała gęba bo jedynek górnych nadal nie ma:baffled:

reklama
oj GRATULACJE dla Patryczka:-)

u nas dalej bez zmian 4 zębulki, ale wiecie co Filipek ma śmieszną szparę miedzy górnymi jedynkami:tak:

Mnie dziś opiekunka poinformowała że Oliwce wyszedł ząbek u góry :) To będzie już trzeci, próbowałam zobaczyć ale mała jest uparta i nie chce pokazać :(

Papryk bardzo dziekuje za gratulacje i tak samo gratuluje nowych zebalkow. Bedziemy czujnie sledzic wyscigi na ostatniego zebacza, wiec pozostalym uczestnikom i uczestniczkom zyczymy powodzenia ;-) :-)

aguśka szparą się nie przejmuj, przy mleczakach tak może być, a przy stałych się ładnie wyrównuje:-D
czyli kto w finale??

reklama
No I mamy ZĄB jedynka na dole :tak: :tak: :tak: kurcze ciesze sie z jednej strony ale nie z tego ze mamy angine do zeba gratis :no: no i ja wymyslilam tytul najpozniejszego zebola i niestety mnie minie :tak:

Do góry