reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
u mnie pojawila sie jedynka gorna...nareszcie i widze ze niedlugo przebije sie kolejna. a to obok to nie tylko 2..kurcze, ninachyba bedzie miala przerwe miedzy zebami chyba ze to przez to ze dziasla spuchniete i tak to wyglada. u nas nikt nie ma przerwy miedzy zebami
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Spokojnie, to mleczaki dopiero, a poza tym jak pojawiaja sie kolejne zabki to wszystko sie w buzi porozchodzi odpowiednio, wiec spokojnie :-) Moja ma taka fajna przerwe miedzy jedynkami - moglaby zostac, ale pewno bedzie miala tak ciasno ulozone zabki jak ja...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Gratulacje kolejnych zabkow!
W koncu przebila sie wczoraj gorna prawa jedynka :-) wiec nasz stan na dzien dzisiejszy wynosi 3 sztuki
W koncu przebila sie wczoraj gorna prawa jedynka :-) wiec nasz stan na dzien dzisiejszy wynosi 3 sztuki
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
wielkie Brawa Dla Zebaczy-siekaczy:-):-):-);-)
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
u mnie pojawila sie jedynka gorna...nareszcie i widze ze niedlugo przebije sie kolejna. a to obok to nie tylko 2..kurcze, ninachyba bedzie miala przerwe miedzy zebami chyba ze to przez to ze dziasla spuchniete i tak to wyglada. u nas nikt nie ma przerwy miedzy zebami
Asmodis jeszcze wszystko moze sie zmienic. U nas też nikt nie przerwy między jedynkami a mała jak na razie ma.
Gratulacje dla nowych zebolków
Podziel się: