reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Nam czwarta jedynka albo wylazla juz calkiem albo zostala tylko jedna mala blonka, nie jestem jeszcze pewna.

reklama
Chcialam tylko powiedziec, ze moje dziecko jest inne. :baffled: Ma dopiero 3 jedynki, bo ta czwarta jeszcze do konca nie wylazla (dalej jest blonka), ale to nic, bo wczoraj sie zorientowalismy, ze wylazla jej gorna lewa CZWORKA... :szok: Kuzwa, dziecko jedynek nie ma wszystkich, nie wspomne o dwojkach i trojkach a ma juz czworke... Ale to nie koniec, bo z drugiej strony tez czworka jest juz na wyjsciu :baffled::eek: A ja sie nie zorientowalam kiedy...

Karoo...moja ma tylko jedynki dolne i albo to 2 albo 3 gorna...sama nie wiem bo jakos duzo miejsca, chyba ze bedzie miala przerwe miedzy zebami, musze sprawdzic glebiej czy cos jest

Moje dziecie sie rozpedza. Mamy juz cztery jedynki (wlasnie godzine temu jej sie przebila ostatnia), jedna czworke i kolejna czworka u gory jest prawie na wyjsciu, wiec mysle, ze jeszcze max tydzien.

Karoo faktycznie tez zabki po hebrajsku jej wychodza. A jak ogolnie znosi przebicie sie czworek? bo slyszalam ze bardziej daja do wiwatu nic 1,2 czy 3?!

o ladnie 4???????? Jagodkoa jest niestandardowa :)))))) u nas 6 duzych zebow ( naprawde zuzu ma zeby jak u krolika ) i widac pod dziaselkiem 3 dolne , ale je widac od dluzszego czasu a wyjsc nie chca

Wama, nie mam pojecia jak wychodza dwojki czy trojki bo Jagoda jeszcze zadnej nie ma. A jesli chodzi o wychodzenie czworek to znosi nie gorzej niz jedynki, wiec u nas to sie nie sprawdza. Ma tylko taki lejacy sie katarek troszeczke, a poza tym nic.

reklama
Do góry