reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

wierzcie, nie wierzcie.....:baffled:sa trzy zeby....teraz to juz nie mam powodow do radosci, bo sie zaczelo marudzenie.....:dry:.w koncu zasnela, ale prawie przez caly dzien na cycu siedzi, i mietoli go tak,ze juz brodawke mam jak wisenka czerwona.....:oo2:

Jejku wielkie gratulacje!!!
trzeci ząbek, ale ma tempo, a u nas nic, a marudzi caly czas, tylko ciekawe z jakiego powodu?;-)

reklama
Hej dziewczyny ja mam pytanie jak to wyglada jak ma wyjsc pierwszy zab. Nie chodzi mi o zachowanie dziecka bo wiem ze kazde jest inne ale bardziej o wyglad dziaselek?? :confused: Po czym poznac ze to juz niedlugo:confused: bo moja cora ma 5 miesiecy i nic sie nie dzieje na razie :laugh2:

no wiec najlepiej to pytanie kierowac do redaktorki bo ona juz zazebione dziecie ma ...u nas tez niby juz ale cholerstwo nie wychodzi....zuzu ma duze dziaselka i takie jakby spulchnione i raz sa mega czerwone , zeby zaraz potem byly znow rozowiutkie i niby cos tam widac , ale czy to wlasnie ten zab to trudno stwierdzic ....poczekasz zobaczysz...przyjdzie na twego smyka pora :tak:

Hej dziewczyny ja mam pytanie jak to wyglada jak ma wyjsc pierwszy zab. Nie chodzi mi o zachowanie dziecka bo wiem ze kazde jest inne ale bardziej o wyglad dziaselek?? :confused: Po czym poznac ze to juz niedlugo:confused: bo moja cora ma 5 miesiecy i nic sie nie dzieje na razie :laugh2:

kochana, pomimo tego ,ze zebow mamy 3:happy: to ja nie zauwazylam spulchnionych dziasel, byly rozowiutkie, a potem hyc i zebole:-) to sie dzieje z dnia na dzien, tak szybko,ze zauwaza sie juz kawalek zeba:-)

reklama
kochana, pomimo tego ,ze zebow mamy 3:happy: to ja nie zauwazylam spulchnionych dziasel, byly rozowiutkie, a potem hyc i zebole:-) to sie dzieje z dnia na dzien, tak szybko,ze zauwaza sie juz kawalek zeba:-)
Dzieki za informacje wynika z tego ze kazde dzicko jest i w zabkowaniu inne jednemu puchna dziasla innemu nie. Nic tylko czekac i obserwowac :-)

Do góry