reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja pierwszy zab mialam w 7 mies., moja siostra w 8 (jak T. to nie wiem), ale jak Sara odziedziczy po mnie to jeszcze bede miec chwile spokoju :-)
M
Majka01
Gość
Ząbkowanie jest dziedziczne, ja niewiem kiedy miałam ząbki mój A. tez nie ale u małej chyba coś się dzieje dziś strasznie marudna. Kasia a u ciebie Kinga jest chyba wcześniaczkiem i czytałam że u wcześniaków wszytko później się zaczyna tzn w czasie w który by to osiągnęły jakby urodziły się o czasie, także możesz jeszcze spokojnie czekać na ząbki
Wracajac do zabkow... to ile czasu mniej wiecej zajmuje zabkowi wyjsc? Ja juz widze u Pata takie zgrubienie na dole i jego dziaselko jest takie jakies biale i byl czas ze Pat byl strasznie marudny przez kilka dni ale ostatnio jakos mu przeszlo. Czy to znaczy zabek sobie rosl i przestal czy jeszcze nie czas na zabka?
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Wama, wydaje mi sie,ze zeby rosna powoli, myslalam, ze ten pierwszy jak juz go czuc, to wylezie lada moment i bedzie juz caly;-)narazie jest taki sam, drugi jest tyci, tyci....:-) przy 1 nie marudzila, przy 2 cos zaczyna
gratulacje dla podwójnego sierpniowego zębacza
ząbki pomału rosną, ale pewnie każdemu w innym tempie, u nas dziedziczne są na pewno: ja miałam pierwszego zęba w 9 miesiącu, mój chłop też no i Wojtek również, najpierw chodziliśmy a potem zęby
ząbki pomału rosną, ale pewnie każdemu w innym tempie, u nas dziedziczne są na pewno: ja miałam pierwszego zęba w 9 miesiącu, mój chłop też no i Wojtek również, najpierw chodziliśmy a potem zęby
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
wierzcie, nie wierzcie.....sa trzy zeby....teraz to juz nie mam powodow do radosci, bo sie zaczelo marudzenie......w koncu zasnela, ale prawie przez caly dzien na cycu siedzi, i mietoli go tak,ze juz brodawke mam jak wisenka czerwona.....
REDAKTORKA to Ci sie dzidzia pospieszyla... ktore zeby wychodza najpierw??? te dwa na dole chyba nie? a trzeci to ktory? Moze jak dzidzia sie tak pospieszyla to bedzie krocej plakac... zamiast jednego zabka i kilka dni marudzenia, masz 3 zabki i tyle samo marudzenia... o dwa zabki krocej :-)
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
wierzcie, nie wierzcie.....sa trzy zeby....teraz to juz nie mam powodow do radosci, bo sie zaczelo marudzenie......w koncu zasnela, ale prawie przez caly dzien na cycu siedzi, i mietoli go tak,ze juz brodawke mam jak wisenka czerwona.....
Nie no, Maja ma tempo niesamowite Minie miesiac i bedzie miala pelne uzebienie jak tak dalej pojdzie ;-)
Podziel się: