reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

reklama
u nas ida dwójeczki, jest strasznie, płacz marudzenie no poprostu full komplet. dziasła ma jakby jej ktoś w szczękę przyłozył i nawet przez sen sie drapie i jeszcze nigdy nie była aż tak marudna, nic ją nie bawi. pomaga troszke drapanie szczoteczką do zębów. jezu góry to ja chyba nie przeżyje podobno boli bardziej niż dól.:no: :sick:

aga31 wcale nie musi byc tak że następne ząbki będzie tak znosic jak te pierwsze. Moja przy pierwszych dwóch była marudna ale następne wyszły nawet nie wiadomo kiedy, spokojnie i bezboleśnie a co najważniejsze bez marudzenia. Więc bądź dobrej myśli. Trzymamy kciuki;-):tak:

No to opwieśc o zębach Kingi.
W sobotę po przeszło miesiącu!! od pierwszego ząbka pojawiła się lewa dolna jedynka - w końcu. Ale to nic. Parę dni wcześniej moje dziecko swoim jedynym zębem rozharatało sobie górne dziąsło i to tak, że leciała jej krew i zasychała na wardze - myslę no pięknie, teraz to ja musi szczypać:szok: Ale nic na drugi dzień jej się to troche podgoiło i była tylko lekka dziurka. Ale Kinga coś takie dziwne odgłosy zaczęła wydawać. Myslałam że ma zatkany nos, a okazało się że ona pomogła temu zębowi z góry wyjść (bardzo sprytne, sama rozcięła sobie dziąsło) i zaczęła zgrzytać:szok: I teraz cały czas zgrzyta i zgrzyta.
Więc prawie równoczesnie wyszła nam dolna i górna jedynka:-)

GRATULUJEMY KOLEJNYCH ZABKOW:-) :-)

u nas 4 na dole wyszly bezbolesnie:tak: , podobno potem dziecko przyzwyczaja sie do bolu i potem juz go jako tako znosi:eek: nasze odwrotnie.....wylazi druga jedynka.....marudzenie i slinienie w hektolitrach liczymy....

Gratulujemy nowych ząbków :-):-):-)

u nas na razie na dwóch stanęło i ani widu ani słychu kolejnych:baffled: ale jak sie powie małej pokaż zębole to tak śmiesznie rozwiera dolna wargę:-D

reklama
Do góry