reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mam ząbek!!!

reklama
u Piotrka naraz rżną się 3 pozostałe trójki. 2 już wyszły, ostatnia się przebija. jak się wybije na wolność to będzie 16 :tak:

ooo to z tego co czytam to moje dziecię nieźle wypruło do przodu z zębolkami:szok::rofl2:........i na szczęście nawet spokojnie te przebijanie znosila, w najgorszych przypadkach pomagał czopek i spanie z nami:tak::-)

no prosze jak pieknie zabki rosna maluszkom. Zanim sie obejrzymy, a bedzie zebowa wrozka przylatywala po mleczaki ;-)

u nas 15 i pol ;-/

jedna dolna trojka sie juz pokazala, ale zatrzymala sie w miejscu i nie rosnie. Hmmm... nie wiem czy nie czas zaczac sie martwic.
Nie ma zadnych objawow, tzn, goraczki, iegunek, marudzenia. Paluchy w buzi, slinotok, ale przestala rosnac. I tak juz chyba ze 3 tygodnie bedzie.
No i piatek tez nie widac narazie.

Takze u nas 15 i pol na stanie.

reklama
Do góry