reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Witaj nisiaaa gratuluję synka :-)
Mamy tu mamusie z UK więc jak byś miała jakieś pytanka to pytaj :-D
Mój mały od rana szaleje, krzyczy, biega, rzuca wszystkim.... Nie mogę go nazwać spokojnym dzieckiem ale co jakiś czas przychodzi i sie przytula do mnie...mmm, kochany :-)

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Coś ostatnio nic nie piszecie. Ja już dziś spakowałam torbę do szpitala (jeszcze parę drobiazgów), już nie mogę się doczekać Karolka :-), niby jeszcze 3 tygodnia...ale kto wie ;-)

oj też nie mogłam się doczekać a teraz planuję drugie :-)
Wszystko będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie Becioo
U nas w domku teraz okres buntu, mały denerwuje się mniej więcej co 10 min wygląda to tak że siada lub kładzie się na podłodze i zaczyna wymachiwać rękami i nogami do tego krzyczy, piszczy. Staramy się nie reagować na to ale mam nadzieję ze szybko mu to przejdzie.

oj też nie mogłam się doczekać a teraz planuję drugie :-)
Wszystko będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie Becioo
U nas w domku teraz okres buntu, mały denerwuje się mniej więcej co 10 min wygląda to tak że siada lub kładzie się na podłodze i zaczyna wymachiwać rękami i nogami do tego krzyczy, piszczy. Staramy się nie reagować na to ale mam nadzieję ze szybko mu to przejdzie.
Już nie mogę się doczekać "takich problemów" ;-)

hejka,troche mnie tu nie bylo,ale pamietam o was !!
widze,nowe mamuski-witajcie !!i piszcie..:)
ide poczytac co u was.

hejka,troche mnie tu nie bylo,ale pamietam o was !!
widze,nowe mamuski-witajcie !!i piszcie..:)
ide poczytac co u was.

No to ja zacznę, do porodu coraz bliżej i chciałabym aby to już był koniec choć strasznie boję się porodu. Niestety hormony rządzą i mam jakieś "smutne dni" ... torba spakowana, ciuszki Karolka wyprane, łóżeczko gotowe i teraz czekam. Obolała, ociężała jak to pod koniec ciąży.

No to ja zacznę, do porodu coraz bliżej i chciałabym aby to już był koniec choć strasznie boję się porodu. Niestety hormony rządzą i mam jakieś "smutne dni" ... torba spakowana, ciuszki Karolka wyprane, łóżeczko gotowe i teraz czekam. Obolała, ociężała jak to pod koniec ciąży.

nie zazdroszcze,koncowka jest najgorsza..bynajmniej u mnie byla.ten czas oczekiwania tak sie dluzyl..a ja chcialam miec juz swoje malenstwo przy sobie..ale u ciebie to porod moze zaczac sie w kazdej chwili..powodzenia i daj zaraz znac ,jak juz maly Karolek bedzie na swiecie !!bedzie dobrze !! trzymam kciuki &&& i nic sie nie boj,mysl pozytywnie !!
obiadek prawie zrobiony,..tak za mna ostatnio cos kwasnego chodzi,ze dzisiaj na obiad lazanki.tylko musze jeszcze makaron kupic ,bo rano zapomnialam..no coz ,skleroza nie boli..
milego popoludnia,ja uciekam zaraz po dzieciaczki :)

nie zazdroszcze,koncowka jest najgorsza..bynajmniej u mnie byla.ten czas oczekiwania tak sie dluzyl..a ja chcialam miec juz swoje malenstwo przy sobie..ale u ciebie to porod moze zaczac sie w kazdej chwili..powodzenia i daj zaraz znac ,jak juz maly Karolek bedzie na swiecie !!bedzie dobrze !! trzymam kciuki &&& i nic sie nie boj,mysl pozytywnie !!
obiadek prawie zrobiony,..tak za mna ostatnio cos kwasnego chodzi,ze dzisiaj na obiad lazanki.tylko musze jeszcze makaron kupic ,bo rano zapomnialam..no coz ,skleroza nie boli..
milego popoludnia,ja uciekam zaraz po dzieciaczki :)

Ja dziś nie wiem co z obiadkiem będzie, bo sama jestem i nie mam weny...na razie chrupię suchary...dzięki za wsparcie.

reklama
Becioo ja gdyby nie moje szkraby to bym chyba nie gotowala..bo ja nie lubie gotowac !!i czasami juz mnie meczy,te codzienne wymyslanie..'co na obiad'..sa dni,ze pomyslu brak,wtedy ratuje nas pizza,albo frytki z kurczakiem lub rybka..
lazanki byly pyszne,nawet maluchy troche pomemlaly..ale oni nie przepadaja za kwasnidlami,jedyne co, to zupa ogorkowa,szczegolnie cora..bo synus to woli konkrety,jakies miesko,ziemniaczki,suroweczka..

Do góry