reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
Kobitki jeśli któraś lubi mcflurry z lionem to podaje przepis :
3 gałki lodów śmietanowych (ja robię z Algidy),3 łyżki mleka i pół batonika Lion ( batonika wcześniej wrzucić do zamrażarki, przed dodaniem pokruszyć tłuczkiem). Wszystko razem miksujemy. SMACZNEGO :-)

A przepis na szejka z MC Donalda ktoś zna? Uwielbiam waniliowego :happy2: Albo na polewę karmelową do lodów też z MCD. Mogłabym jeść polewę z lodami a nie lody z polewą.

Mój A. mi kiedyś robił szejki, taki waniliowy to lody miksował z mlekiem, a ja miałam ochotę na jakiegoś owocowego to jeszcze owocki dorzucał :-)

milla, ja robiłam już tak samo tylko nie wpadłam na pomysł mrożenia liona, ale najpierw go posiekałam mikserem z ostrzami, potem dorzuciłam całego loda pipi i zmieszałam innym wkładem miksera i już.
Hope, ja robię wszystkie shake z lodami pipi i tak np wrzucam do robota truskawki sieka mi je i potem wmieszam w to loda pipi, jak się dobrze ubije to jest płynny jak shake a jak nie to mleka dolewam trochę i tak z wanilią robiłam już i czekoladę na gorąco taką tylko jeszcze sproszkowaną już tez kiedyś sypałam.

reklama
I chyba lód do tego kruszony? Mniam, brzmi cudownie.
Na pociechę zajadam się jabłecznikiem :-p Teraz lepiej nas ubierać niż żywić.

Do góry