reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

a ja wczoraj, nie chwaliłam się,ale dopadłam.. arbuza! i byłam w szoku, bo był słodki jak miodek i dojrzały, prawie bez pestek..Miał tylko 3 kg, więc już nie ma:-D
maluszek taki:tak:

pączki są super, tylko kto mi przywiezie pączka? nie chce mi sie ubierać i jechać specjalnie po pączki, chociaż takie francuskie z serkiem ricotta jest też miodzio.. ech rozmarzyłam się:-D
Zresztą dzisiaj robię faworki, bo mąż ma urodziny.Więc w ramach dodatku do prezentu:)
A jutro będzie tort pralinowy ,zaśliniłam się już na samą myśl.

jak mozecie rozmawiac o paczkach i ciescie francuskim? :wściekła/y: :-D rozmowy o tym powinny byc zakazane prawnie, jak ja tesknie za paczkami, takimi swiezutkimi... u mnie w supermarketach pojawiaja sie sporadycznie i w dodatku zamrozone wiec ja tego wogle paczkiem nie nazywam :-(
a faworkow to wieki niejadlam, pyyycha. szczesciaz z Twojego meza Jaipur :-)

reklama
dopadłam w delikatesach internetowych(nie wiem czy nazwę można podać) przywieżli nawet do domku:) zamowiłam przy okazji normalne zakupy spożywcze, jak to mam w zwyczaju.

jeśli komuś coś polecasz możesz :-p to tak jak na zakupkowym dajemy sobie linki z allegro:-D
chyba że bys konkretnie reklamowała..
słuchajcie kupujcie tylko tu i tu... bla bl abla .. to musiałabym usunąć posta:-p

wisienka, też się zdziwiłam jaki był słodki i soczysty.Bo szykowałam się na raczej niewypał.A tu poprostu niebo w gębie.
Przy drugiej połówce, przyznam się, wstyd mi, zwymiotowałam, bo jednak za dużo zjadłam.Ale poczekałam z 2 godzinki i wciągnęłam resztę:-D
a market czy też delikatesy nazywają się frisco.pl
zresztą głównie zamawiam przez neta, bo nie mogę taszczyć i nie przyniosłabym nic ze sklepu.

reklama
Ja tez jakos ostatnio nie mam smaków sledzie mi się przejadły ,wczoraj i dzisiaj jadłam frytki tyle że dzisiaj z fasolka szparagową i takimi małymi marchewkami nawet mąż stwierdził że tak jeszcze nie jadł haha.Sama już nie wiem co jeść co gotować ,Pozionki zrobiłaś mi smaka na serniczek :tak:ale kto go zrobi może mężowizagadam on lubi pichcić a jamam lenia:-D

Do góry