reklama
Bubbles
Fanka BB :)
Podpisuje sie pod rosolem obiema rekami!
Zjadam po 2 talerze odrazu, wczoraj jeszcze byla do jednego dolewka i moj T patrzyl na mnie jakos dziwnie
Poza tym wrocily mi (jak przy Aleksie) sniadanka salatkowe (pomidor, ogorek, czerwona cebulka, salata, natka pietruszki i to polane oliwa z oliwek i sokiem wycisnietym z cytrynki, sol, pieprz do smaku) MIODZIO!!!
i daje sie to zjesc mimo porannych nudnosci!
POLECAM!
Zjadam po 2 talerze odrazu, wczoraj jeszcze byla do jednego dolewka i moj T patrzyl na mnie jakos dziwnie
Poza tym wrocily mi (jak przy Aleksie) sniadanka salatkowe (pomidor, ogorek, czerwona cebulka, salata, natka pietruszki i to polane oliwa z oliwek i sokiem wycisnietym z cytrynki, sol, pieprz do smaku) MIODZIO!!!
i daje sie to zjesc mimo porannych nudnosci!
POLECAM!
karolinad2
staraczka :)
A ja mam ochotę ciagle na herbatę
Nigdy nie piłam herbaty a teraz kolo 10 szklanek dziennie i to takiej slodkiej mocnej ...
Tylko, że wczoraj przeczytałam na internecie że herbatki nie powinno sie pić w ciąży tak samo jak kawki
A ja nie moge sie opanować
Nigdy nie piłam herbaty a teraz kolo 10 szklanek dziennie i to takiej slodkiej mocnej ...
Tylko, że wczoraj przeczytałam na internecie że herbatki nie powinno sie pić w ciąży tak samo jak kawki
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja rosół jadłam wczoraj,przedwczoraj i pomiędzy w nocy)
a i ciacho drożdżowe z mlekiem
a i ciacho drożdżowe z mlekiem
lepidoptera
Fanka BB :)
A ja mam ochotę ciagle na herbatę
Nie pij mocnej. I może na przemian z zieloną, owocową...
A ja nie mam apetytu :/
jak mi niedobrze, wiem, że muszę coś zjeść, ale nie mogę za dużo, bo szybko jestem "pełna".
I ciągła niestrawność, wczoraj doszły zaparcia, eeee chwilami beznadziejnie się czuję...
Aaaa, wczoraj miałam mieć leczo na obiad, akurat na to miałam apetyt i.... okazało się, że sie popsuło
pomimo, że zagotowałam słoiki.... byłam tak głodna, że musiałam szybko zadowolić się kanapkami...
Ostatnia edycja:
reklama
mnie znowu dopadły mdłości..jeszcze gorzej nież poprzednio, więc wracam do bananów i chleba z masłem, ale zauważyłam, że jak jem regularnie, w sensie przegryzę coś co dwie godzinki to jest nieco lepiej więc jem na siłę cos małego i staram się dużo pić
..najbardziej mdli jak ma się pusty żołądek..pewnie to żadne odkrycie, ale u mnie działa..
..najbardziej mdli jak ma się pusty żołądek..pewnie to żadne odkrycie, ale u mnie działa..
Podziel się: