Ja dzisiaj jako że byłam u pobrania krwi to śniadanko jem w pracy. Wymyśliłam sobie chałkę, kupiłam jedną, dżemik taki jednorazowy i mini masełko. I to masło niby ważne jeszcze a w środku zepsute ;-( I mam chałkę z samym dżemem tylko, ale i tak pyyyycha.
reklama
bra00721
Fanka BB :)
u mnie dzis ochota na ... z góry przepraszam... PĄCZKI !!! takie z marmoladką, mmmmmm, jakie to szczęście, że niedługo muszę wyjść i będzie okazja kupić ))
a na obiad domowa pizza znalazłam super przepis na ciasto- niby z pizza hut, jest pyszne, bo juz robiłam.
do tego mozarella, suszone pomidorki, czarne oliwki i do pieca ;D druga połowa bardziej pikantna, dla M, z salami ))
a na obiad domowa pizza znalazłam super przepis na ciasto- niby z pizza hut, jest pyszne, bo juz robiłam.
do tego mozarella, suszone pomidorki, czarne oliwki i do pieca ;D druga połowa bardziej pikantna, dla M, z salami ))
zanka07
bra poproszę o przepis na to "pizzhuttowe" ciaastoooooooo :-)
czy to te które widnieje w internecie?????
czy to te które widnieje w internecie?????
bra00721
tak kochana, to ten przepis , ale masz linka Wielkie Żarcie - Przepis - Pizza Hut - Ciasto na pizze - sprawdzone. ja tylko nie daję przypraw do ciasta, tylko ciut soli
zanka07
bra, dzięki :-) ale mi smaka narobiłaś - myślę czy jutro jej nie zapodać na kolację, mniam :-)
bra00721
jest łatwa do zrobienia i pyszna ja zawsze robilam z kiełbaską, cebulką, pieczarkami i serem ale juz nam się chyba przejadlo na ciasto rozprowadzam zawsze taki sosik pomidorowy: koncentrat pomidorowy, oliwa z oliwek ( lub olej jak nie ma), w to fullll przypraw, do tego świeży czosnek, sól, pieprz juz mi ślinka leciiiiii
adeczka
Brzmi pysznie
Ja na sniadanko musli a potem kanapka z serkiem wiejskim i szczypiorkiem. Czytalam, ze na tym etapie ciazy dzieciaczki potrzebuja mnostwo wapnia, zeby wzmocnic kosci wiec szukam wszystkiego, co zawiera wapn.
Bra ja rano bylam na zakupach i tez sobei paczki kupilam. Jeszcze nie zjadlam, ale sa w razie czego, jakbym juz bez nich wytrzymac nie mogla
Ja na sniadanko musli a potem kanapka z serkiem wiejskim i szczypiorkiem. Czytalam, ze na tym etapie ciazy dzieciaczki potrzebuja mnostwo wapnia, zeby wzmocnic kosci wiec szukam wszystkiego, co zawiera wapn.
Bra ja rano bylam na zakupach i tez sobei paczki kupilam. Jeszcze nie zjadlam, ale sa w razie czego, jakbym juz bez nich wytrzymac nie mogla
bra00721
ja codziennie na śniadanko płatki z mlekiem, a jak nie, to bułka i kakao, potem w ciągu dnia jogurt, a przed zaśnięciem obowiązkowo znowu kakao lub mleko bardzo sie boje, aby wapń nie schodził ze mnie :/ bo wtedy ząbki ucierpią ;/ także mądrze prawisz adeczka ;D
zanka07
tak, na tym etapie ciąży nasze maleństwa potrzebują dużo białka, witaminy C oraz wapnia. Większa cześć wapnia teraz właśnie jest wchłaniana do kości maluszków naszych :-)
reklama
Podziel się: