reklama
zanka07
Fanka BB :)
kamcia tylko się nie poparz
:-d:-d:-d
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Kamcia tylko się nie poparz
teraz już uważam
nie poparzę się hihihih
niby nie przepadam za krokietami, ale tak nagadałyście ze bym zjadła jednego z barszczem.
a dzisiaj pojadłam sobie na mieście- sałatka cezar i zapiekany szpinak z jajkiem(mniam).Ukradłam męzowi skrawki pizzylubie takie brzegi,a on zawsze je odcina,- uzupełniamy się znakomicie
a dzisiaj pojadłam sobie na mieście- sałatka cezar i zapiekany szpinak z jajkiem(mniam).Ukradłam męzowi skrawki pizzylubie takie brzegi,a on zawsze je odcina,- uzupełniamy się znakomicie
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
niby nie przepadam za krokietami, ale tak nagadałyście ze bym zjadła jednego z barszczem.
to tak jak u mnie tylko odwrotnie.. hehe mój zjada za mnie brzegi i mówi że to najl;epsze ..
a ja wolę środki
Matusia
Ale smaczki robicie. A za mną dziś chodził chleb z dżemem - skromnie, ale jak inaczej, normalnie tego nie tykam.
Matusia
a ja z truskawkowym
reklama
dopadłam po obudzeniu gumy rozpuszczalne o smaku coli, strasznie chemiczne to wiem, ale nic nie poradzę, wczoraj kupiłąm przy okazji zakupów w Smyku i musiałam dzisiaj pochłonąć.Teraz będę mysleć nad śniadaniem- może zdrowo zjem twarożek z miodem żeby bilans był na zero.
Podziel się: