reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

na obiado- kolację pulpety w sosiku pomidorowym z ziemniaczkami:-)

wogóle już od jaichś 2 tygodni jeżdzę do polskiego sklepu za zimnymi nózkami...
i nie mają:-:)-:)-:)dry:

reklama
A ja mam najlepiej od kilku dni :)

W sobotę jechaliśmy na imprezę więc nie jedliśmy obiadu tylko późne i syte śniadanie. W niedzielę byliśmy zaproszeni na obiad do teściowej. W poniedziałek do mojej babci na obiad. We wtorek jedliśmy to co nam teściowa spakowała z niedzieli tylko ziemniaczki i ogóreczki kupiłam. A dzisiaj jedliśmy to co nam spakowała babcia z poniedziałku :D:D:D I tak oto nie musiałam gotować aż od piątku :)

A przed chwilą wychlałam koktajl bananowy z 3 bananów i już nie mam na nic miejsca :)

heh ale ja je próbowałam ! ;) I cuś nie mogę się przekonać ;) Zbyt ostre jak dla mnie ;) Ale dzięki kochana , jak mi się zmieni to sie odezwę ;)

kamcia mój M jest chętny na paczuszkę na spróbowanie :):)

daj adres to wam wyślę:-p
hihi

mój też nie może ich jeść... a ja zawsze tylko te kupuję albo bekonowe...
wiem ze w ciązy n9ie można z octem przeginać bo coś tam coś tam..
awięc jem tylko bekonowe
ale jak tylko już urodze to kupię kilka paczek i zjem na raz:-p

Co prawda chipsów octowych jeszcze nie jadłam,ale jak tylko gdzieś spotkam to się skuszę :tak:
Ja dzisiaj mam zimne nóżki i nie wyobrażam sobie jeść ich bez polania octem, mniam:-p

reklama
z octem są dobre, ale najlepsze z solą morską i grubo mielonym pieprzem, z serii handcooked, ale ich już nie produkują od roku:-D więc nie mam już pokusy.

zimne nóżki są boskie, ale tylko z kurczaka, lub bardzo chudej wieprzowiny, z groszkiem ,marchewką.I dużo czosnku i octu.mniam,ale pewnie przyjdzie mi poczekać na nie do świąt wielkanocnych, bo samej nie chce mi się robić chociaż to łatwe.

Do góry