Pobranie krwi na beta hcg czy przyrasta co druga dobe wynik powinie sie podwoić. [emoji6]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pobranie krwi na beta hcg czy przyrasta co druga dobe wynik powinie sie podwoić. [emoji6]
Hehe ależ mamy zapisy
Oby następne dobre wieści przyszły szybko
Ja już zaczęłam "brzuszki" dotykać aby się zarazić
A ja dzisiaj byłam u mojej ginekolog, po cyklu z orgametrilem torbiel minimalnie się zmniejszyła. Ale i jajnik i torbiel jej się nie podoba... Muszę zrobić Markery. No i starania na razie nieaktualne[emoji20][emoji22]. Mam nadzieję że tylko przez jeden cykl... A w prawym jajniku taki piękny pęcherzyk...
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej czekam na drugi wynik beta hcg i jezeli przyrasta to jestem umowiona z moim gin po zwolnienie a tak za dwa tygodnie mam sie umowic na wizyte zeby bilo juz serduszko .Pijcie dziewczyny miovarian [emoji4]trzymam za was kciukiHej Kochane Co u Was słychać ? Jak po weekendzie ?
Znowu zapomniałam .. Normalnie u mnie tylko tabletki mogę regularnie przyjmować... a o tym zapominamHej czekam na drugi wynik beta hcg i jezeli przyrasta to jestem umowiona z moim gin po zwolnienie a tak za dwa tygodnie mam sie umowic na wizyte zeby bilo juz serduszko .Pijcie dziewczyny miovarian [emoji4]trzymam za was kciuki