reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Dziękuję.
Gratuluję Peugeotka36 i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie,
Ja sobie daję jeszcze czas do czerwca. Inaczej trzeba będzie przemyślec in vitro

1487431336-aaaaaa.jpeg

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję.
Gratuluję Peugeotka36 i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie,
Ja sobie daję jeszcze czas do czerwca. Inaczej trzeba będzie przemyślec in vitro

A ty sie badalas czy maz tez ? Czasem sobie wbijamy ze to my stare a wina niestety lezy ze zolnierzyki za malo ruchliwe lub wadliwe...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Problem jest jesli oboje sie zbadacie i Wyniki ok a jednak Po roku nic z ciazy wtedy nalezy Sue martwic a nie tak na odwrot .....

Masz racje. U mnie było tak, że skoro tak długo się staramy i nic nie wychodzi..to najpierw sprawdzamy mnie (mam z pracy prywatną opiekę medyczną i dość dobrego gin., również z uwagi na wiek) Tak ustalone jest też z lekarzem. Właśnie w tą środę ustalimy kiedy M ma się zbadać. Mój M jest młodszy (5 lat)-> oczywiście to nie znaczy, że jest OK. Kiedyś namówiłam Go na ogólne badania , lekarz na skierowaniu na badanie krwi, zaznaczył Mu 26 pozycji -> okazało się , że wyniki ma książkowe.

Ogólnie jestem dobrej myśli.

Masz racje. U mnie było tak, że skoro tak długo się staramy i nic nie wychodzi..to najpierw sprawdzamy mnie (mam z pracy prywatną opiekę medyczną i dość dobrego gin., również z uwagi na wiek) Tak ustalone jest też z lekarzem. Właśnie w tą środę ustalimy kiedy M ma się zbadać. Mój M jest młodszy (5 lat)-> oczywiście to nie znaczy, że jest OK. Kiedyś namówiłam Go na ogólne badania , lekarz na skierowaniu na badanie krwi, zaznaczył Mu 26 pozycji -> okazało się , że wyniki ma książkowe.

Ogólnie jestem dobrej myśli.

Te starania o dziecko to to taka lotteria niestety ;(,moja kumpela 39 lat i wpadla wogole jej nie planujac a Tydz temu uridzil sie chlopczyk 2990,52 cm,38 Tydz c ...caly zdrowy

Ivf tak samo nie daje gwarancji ze zajdziesz w te upragniona ciaze ,czasem za pierwszym transferem sie udaje , czasem dopoero za trzecim ;(

Trzymam kciyki wiec ogolnie za wszustkie ,i milej niedzieli

Aha czasem wyniki ksiazkowe a ciazy brak nazywaja to nieplodnosc idiopatyczna....ja JuZ tyle Sue naczytalam i nasluchalam lekarzy przez 4 lata staran ze teraz jak JuZ w tym wieku 37 lat jestem w 32 tc to czasem nie wierze poprostu ,dopiero jak wchodze do jej gotowego pokoju to wiem ze to nie Sen yupiii;) no i moj brzuszek JuZ nie maly tez ;)

reklama
Dla tego mój ginekolog powiedział że nie widzi powodów do paniki. To że przez rok się nie udało zajść w ciążę, to nic takiego. Skoro wcześniej nie miałam problemów z zajściem... Tylko że wtedy miałam 30 lat. A teraz mam 40,i zdaję sobie sprawę że mam mało czasu.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry