reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Dziękuję.
Gratuluję Peugeotka36 i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie,
Ja sobie daję jeszcze czas do czerwca. Inaczej trzeba będzie przemyślec in vitro

1487431336-aaaaaa.jpeg

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję.
Gratuluję Peugeotka36 i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie,
Ja sobie daję jeszcze czas do czerwca. Inaczej trzeba będzie przemyślec in vitro

A ty sie badalas czy maz tez ? Czasem sobie wbijamy ze to my stare a wina niestety lezy ze zolnierzyki za malo ruchliwe lub wadliwe...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Problem jest jesli oboje sie zbadacie i Wyniki ok a jednak Po roku nic z ciazy wtedy nalezy Sue martwic a nie tak na odwrot .....

Masz racje. U mnie było tak, że skoro tak długo się staramy i nic nie wychodzi..to najpierw sprawdzamy mnie (mam z pracy prywatną opiekę medyczną i dość dobrego gin., również z uwagi na wiek) Tak ustalone jest też z lekarzem. Właśnie w tą środę ustalimy kiedy M ma się zbadać. Mój M jest młodszy (5 lat)-> oczywiście to nie znaczy, że jest OK. Kiedyś namówiłam Go na ogólne badania , lekarz na skierowaniu na badanie krwi, zaznaczył Mu 26 pozycji -> okazało się , że wyniki ma książkowe.

Ogólnie jestem dobrej myśli.

Masz racje. U mnie było tak, że skoro tak długo się staramy i nic nie wychodzi..to najpierw sprawdzamy mnie (mam z pracy prywatną opiekę medyczną i dość dobrego gin., również z uwagi na wiek) Tak ustalone jest też z lekarzem. Właśnie w tą środę ustalimy kiedy M ma się zbadać. Mój M jest młodszy (5 lat)-> oczywiście to nie znaczy, że jest OK. Kiedyś namówiłam Go na ogólne badania , lekarz na skierowaniu na badanie krwi, zaznaczył Mu 26 pozycji -> okazało się , że wyniki ma książkowe.

Ogólnie jestem dobrej myśli.

Te starania o dziecko to to taka lotteria niestety ;(,moja kumpela 39 lat i wpadla wogole jej nie planujac a Tydz temu uridzil sie chlopczyk 2990,52 cm,38 Tydz c ...caly zdrowy

Ivf tak samo nie daje gwarancji ze zajdziesz w te upragniona ciaze ,czasem za pierwszym transferem sie udaje , czasem dopoero za trzecim ;(

Trzymam kciyki wiec ogolnie za wszustkie ,i milej niedzieli

Aha czasem wyniki ksiazkowe a ciazy brak nazywaja to nieplodnosc idiopatyczna....ja JuZ tyle Sue naczytalam i nasluchalam lekarzy przez 4 lata staran ze teraz jak JuZ w tym wieku 37 lat jestem w 32 tc to czasem nie wierze poprostu ,dopiero jak wchodze do jej gotowego pokoju to wiem ze to nie Sen yupiii;) no i moj brzuszek JuZ nie maly tez ;)

reklama
Dla tego mój ginekolog powiedział że nie widzi powodów do paniki. To że przez rok się nie udało zajść w ciążę, to nic takiego. Skoro wcześniej nie miałam problemów z zajściem... Tylko że wtedy miałam 30 lat. A teraz mam 40,i zdaję sobie sprawę że mam mało czasu.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry