Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To koniecznie muszę obniżyć to TSH
Bierzesz tabsy to powinno byc ok ,trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To koniecznie muszę obniżyć to TSH
Dziękuję.
Gratuluję Peugeotka36 i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie,
Ja sobie daję jeszcze czas do czerwca. Inaczej trzeba będzie przemyślec in vitro
Masz racje. U mnie było tak, że skoro tak długo się staramy i nic nie wychodzi..to najpierw sprawdzamy mnie (mam z pracy prywatną opiekę medyczną i dość dobrego gin., również z uwagi na wiek) Tak ustalone jest też z lekarzem. Właśnie w tą środę ustalimy kiedy M ma się zbadać. Mój M jest młodszy (5 lat)-> oczywiście to nie znaczy, że jest OK. Kiedyś namówiłam Go na ogólne badania , lekarz na skierowaniu na badanie krwi, zaznaczył Mu 26 pozycji -> okazało się , że wyniki ma książkowe.Problem jest jesli oboje sie zbadacie i Wyniki ok a jednak Po roku nic z ciazy wtedy nalezy Sue martwic a nie tak na odwrot .....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racje. U mnie było tak, że skoro tak długo się staramy i nic nie wychodzi..to najpierw sprawdzamy mnie (mam z pracy prywatną opiekę medyczną i dość dobrego gin., również z uwagi na wiek) Tak ustalone jest też z lekarzem. Właśnie w tą środę ustalimy kiedy M ma się zbadać. Mój M jest młodszy (5 lat)-> oczywiście to nie znaczy, że jest OK. Kiedyś namówiłam Go na ogólne badania , lekarz na skierowaniu na badanie krwi, zaznaczył Mu 26 pozycji -> okazało się , że wyniki ma książkowe.
Ogólnie jestem dobrej myśli.