reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
fajnie że robicie już zakupy...mi coraz ciężej się powstrzymywać jak mnie w końcu weźmie to mnie mąż przez cały dzień nie znajdzie tak się zapuszczę po sklepach:szok::laugh2::laugh2:
Karinka dać za wózek 1000zł.....wiem teraz takie ceny, chce się coś nowego itp, pewnie większość z was takie kupi.....ale ja jak zwykle jestem na NIE!:eek::laugh2: dać tyle kasy za coś w czym dziecko pojeździ 2 lata-a nawet czasem nie...bo może będzie wolało chodzić......
no chyba że ktoś będzie miał pierwsze dziecko i planuje później następne-to tak:tak: wózki-nie powiem są ładne:tak: mają fajne wyposażenie ale ja jestem skąpa...bo może wiem jak to jest już z dziećmi jak szybko rosną itp...a nawet nie będę miała potem komu to oddać....a więcej dzieci nie planujemy.

Alkmena tak,to wóek TAKO.
Ogólnie to bym nie kupowała jeszcze,ale była okazja...
Za wózek TAKO,nosidełko CHICCO,przewijak i fotelik smochodowy zapłaciłam ....400 złotych!!!!!
Wszystko jest w super stanie...szukajcie... ;-) :-) :happy:
A ciuszki...no cóż,poszłam po coś dla siebie,a mam już całą siatę :-D :-D
:-D
Zrobię jeszcze fotki..Bo się napatrzeć nie mogę :)

Marika można kupić wózek, nowy do 600 PLN my taki kupiliśmy Julce i jak się okazało służył przez niecałe pół roku. Głównie poruszamy się samochodem a Julke nosiliśmy w nosidle, latem na dwór na rączkach i na kocyk przed domem a potem przesiadła się do spacerówki - parasolki. Więc zgadzam się że kupowanie drogiego wózka ze wszystkimi bajerami jest czasami niepotrzebne. Teraz wózek stoi w zasadzie "niepotrzebny", a ja potrzebuję wózka dla bliźniaków - tak mi będzie wygodniej. Niestety wyboru nie ma. Na allegro są moze ze dwa modele a w sklepach po jednym albo wcale :no:

:tak: Fasolek śliczne zakupy

Marika,!1000 zł to może dużo,tyle nawet kiedyś zapłaciliśmy za wózek Tako dla Kacperka którym pojeżdziliśmy może pół roku bo mały wolał na rączkach,a potem spacerówka Baby Dreams,Tako sprzedałam za połowę ceny.Teraz mam inną sytuację bo nie wyobrażam sobie chodzenia z takimi małymi brzdącami na spacery bez wózka-niechcę już wielofunkcyjnego bo jakoś już mi się nie podobają a te dwa wpadły mi w oko jako głęboki i spacerówka:tak: więc ja napewno do 1000 zł coś kupię-choć sama też jestem sknera ale jeśli chodzi o dzieci to wydałabym ostatnie pieniądze :-D :-)

marika - te 1000 zł to nie jest tak źle - sami planujemy kupić wózek za 930 zł... niby wielofunkcyjny więc mam cichą nadzieję, ze posłuży conajmniej rok jako wózek głęboki i spacerówka :happy: dla mnie przesadą jest kupowanie wózka za 2000-3000 zł :szok: wg mnie niepotrzebne wydawanie kasy :-)

fasolku - to fajnie, napisz jak wrażenie (prowadzenie, waga, bujanie itd.) - my kupujemy TAKO City Voyager :happy: odcień granatowo-niebieski albo niebiesko-błękitny :-)

reklama
Jesli chodzi o ceny wózków to myslę, że każdy może wydawać według swojego uznania, każdy dysponuje inną kwotą i za taką będzie kupował... Dla jednych 1000pln to dużo, dla innych mało, więc myslę, że dyskusja na temat cen nie bardzo ma sens...

Ważne, żebyśmy kupiły to co nam się podoba i jest funkcjonalne, żeby służyło jak najdłużej....

Do góry