Zgadzam się z Zebrrą, dlaczego Alkmena piszesz ze kupowanie wózka za 2-3 tys. to "niepotrzebne wydawanie kasy"? tak samo potrzebne, jak tańszy wózek, jeśli kogoś stać to dlaczego ma kupić za tysiąc, dla zasady? my wybraliśmy wózek który kosztuje ponad 2 tys. i nie jest to dla nas mały wydatek, ale do przyjęcia, skoro wszystko w tym wózku nam odpowiada, a te inne, tańsze, zupełnie nam się nie podobają. Nie dlatego przeciez on nam się podoba, ze jest drogi!
reklama
Alkmena
mama 2007 i 2015
bazylia :-) - dla mnie to przesada nie mówię o innych osobach - jak kogoś stać i chce mieć wózek za 3k to niech kupuje szczerze mówiąc szkoda mi 2000 zł jak mogę kupić tańszy wózek za 1000 zł i do tego jeszcze mnóstwo innych rzeczy dla maleństwa... chociażby monitor oddechu który kosztuje ok 350 zł :-)
jak na razie podliczyliśmy całą wyprawkę i w sumie wydamy na wszystko ok. 2600-2800zł
jak na razie podliczyliśmy całą wyprawkę i w sumie wydamy na wszystko ok. 2600-2800zł
zebrra
Potrójna mama :)
Ja wolę nie podliczać, bo niby nic nie kupiłam, a wydałam już kupę kaski...
Alkmena
mama 2007 i 2015
my podliczyliśmy:
- wózek
- fotelik samochodowy
- łóżeczko
- materac
- pościel x 2
- przescieradło 3-4 szt.
- przewijak i pokrowiec
- wanienka
- laktator i sterylizator
- podgrzewacz
- butelki
- pieluchy tetrowe
- przybory toaletowe
- leżaczek
- monitor oddechu
- wózek
- fotelik samochodowy
- łóżeczko
- materac
- pościel x 2
- przescieradło 3-4 szt.
- przewijak i pokrowiec
- wanienka
- laktator i sterylizator
- podgrzewacz
- butelki
- pieluchy tetrowe
- przybory toaletowe
- leżaczek
- monitor oddechu
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Alkmena wózek ciężki,ale dobrze się prowadzi,ma pompowane koła,co pewnie jest atutem,ale nie wiem jeszcze,bo po panelach nie czuć ,buja się też całkiem nieżle,ale podoba mi się,chociaż pewnie zmienię na lżejszą spacerówkę,jak tylko będzie okazja-to znaczy jak maluszek zacznie siedzieć :-)
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ja uważam że dzieciątku może być trochę ciasno, niewygodnie i gorąco - to będzie lato. A poza tym mi osobiście nie podobają się takie wynalazki ale to oczywiście rzecz gustu.
reklama
Alkmena
mama 2007 i 2015
bazylia - spokojnie - mamy wszystko podliczone i wpisane z zaokrągleniem zresztą liczę na rabacik w sklepie gdzie będziemy kupować całość... jak juz to kupimy to napiszę Wam co i ile kosztowało
Podziel się: