zebrra dresik śliczny :-) i to w moim ulubionym kolorze :-) podobno w niebieskim to chłopców ale dzisiaj stwierdziliśmy że całe przybranie (pościel, moskitiera itd" do łóżeczka błękitne jest tak cudowne ze jeśli będzie dziewczynka to będzie w niebieskościach spała i ubrana chodziła :-)
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Dzięki dziewczynki zakochałam się w nim i nie mogłam sobie odmówić...
Ja też uwielbiam błękit a ostatnio, co dziwne podoba mi się zielony, tzn. taki jaśniutki, pistacjowy
Ja też uwielbiam błękit a ostatnio, co dziwne podoba mi się zielony, tzn. taki jaśniutki, pistacjowy
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Dresik jest boski! :-)
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Zeberrka, a ja widziałam w tym sklepie z wózkami cały komplet różnych ciuszków z prześliczną aplikacją... zeberki :-). Zgadnij, o kim wtedy pomyślałam .
Zebrra śliczny dresik !!!!!!
Nicoya niezłe zakupy,gratuluję porób jeszcze fotki i wklej
A ja mam już dwa typy wózków
deltim Focus
DELTIM FOCUS + FOTELIK GRILLO OKAZJA JAK NOWY (167883042) - Aukcje internetowe Allegro
mikado OX-ford
2o2 NOWOŚĆ WÓZEK MIKADO OX-FORD + FOTELIK 0-13 (168537119) - Aukcje internetowe Allegro
no i teraz muszę tylko sprawdzić dokładnie jak się nimi jeżdzi,bo nawet mojemu męzowi się podobają więc jest już dobrze
Nicoya niezłe zakupy,gratuluję porób jeszcze fotki i wklej
A ja mam już dwa typy wózków
deltim Focus
DELTIM FOCUS + FOTELIK GRILLO OKAZJA JAK NOWY (167883042) - Aukcje internetowe Allegro
mikado OX-ford
2o2 NOWOŚĆ WÓZEK MIKADO OX-FORD + FOTELIK 0-13 (168537119) - Aukcje internetowe Allegro
no i teraz muszę tylko sprawdzić dokładnie jak się nimi jeżdzi,bo nawet mojemu męzowi się podobają więc jest już dobrze
Zebrra & Ankami, byłam jeszcze raz w tym sklepie Dziecko w Blue City i specjalnie patrzyłam jaki wybór (podczas gdy mój M i sprzedawca jezdzili w kółko Mutsym zajarani jak dzieciaki). Najwięcej modeli mają Chicco, jest kilka innych firm ale wszystkie raczej z tych droższych. My już prawie zdecydowani jesteśmy na Mutsy więc chcemy w tym sklepie dogadac się na pakiet gondola + spacerówka, od razu z łóżeczkiem i fotelikiem samochodowym, może będzie taniej jak wszystko tam kupimy. Łóżeczko też wybrane - białe. Pozdrawiam!
zebrra
Potrójna mama :)
Mila domyślam się, że to były najpiękniejsze ciuszki jakie w życiu widziałaś (alez ja jestem skromna )
Bazylia tak chyba najbardziej opłaca się kupować, wszystko w jednym miejscu, czytałam, że w tym sklepie są jakieś zniżki przy dużych zakupach, więc weź ze sobą swój najszerszy uśmiech i walcz o rabat
Bazylia tak chyba najbardziej opłaca się kupować, wszystko w jednym miejscu, czytałam, że w tym sklepie są jakieś zniżki przy dużych zakupach, więc weź ze sobą swój najszerszy uśmiech i walcz o rabat
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
A to móje zakup..masa ciuszków...wózek, przewijak... :-)
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
I...nosidełko..ale narazie z miśkiem na pokładzie
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Fasolek zakupki śliczne! A to Ty na tym zdjęciu?
Podziel się: