reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

zebrra dresik śliczny :-) i to w moim ulubionym kolorze :-) podobno w niebieskim to chłopców ale dzisiaj stwierdziliśmy że całe przybranie (pościel, moskitiera itd" do łóżeczka błękitne jest tak cudowne ze jeśli będzie dziewczynka to będzie w niebieskościach spała i ubrana chodziła :-)

reklama
Dzięki dziewczynki :) zakochałam się w nim i nie mogłam sobie odmówić... :)
Ja też uwielbiam błękit :) a ostatnio, co dziwne podoba mi się zielony, tzn. taki jaśniutki, pistacjowy :)

Zeberrka, a ja widziałam w tym sklepie z wózkami cały komplet różnych ciuszków z prześliczną aplikacją... zeberki :-). Zgadnij, o kim wtedy pomyślałam :-D:-D:-D.

Zebrra & Ankami, byłam jeszcze raz w tym sklepie Dziecko w Blue City i specjalnie patrzyłam jaki wybór (podczas gdy mój M i sprzedawca jezdzili w kółko Mutsym zajarani jak dzieciaki). Najwięcej modeli mają Chicco, jest kilka innych firm ale wszystkie raczej z tych droższych. My już prawie zdecydowani jesteśmy na Mutsy więc chcemy w tym sklepie dogadac się na pakiet gondola + spacerówka, od razu z łóżeczkiem i fotelikiem samochodowym, może będzie taniej jak wszystko tam kupimy. Łóżeczko też wybrane - białe. Pozdrawiam!

Mila domyślam się, że to były najpiękniejsze ciuszki jakie w życiu widziałaś :) (alez ja jestem skromna :))

Bazylia tak chyba najbardziej opłaca się kupować, wszystko w jednym miejscu, czytałam, że w tym sklepie są jakieś zniżki przy dużych zakupach, więc weź ze sobą swój najszerszy uśmiech i walcz o rabat :)

reklama
Do góry