reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Bazylia, a tam były wózki różnych firm, czy tylko dwóch-trzech wybranych???
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ja w kwestii zakupów bielizny dla dzidziusiów w Smyku. Nie żebym robiła im antyreklame ale nie polecam śpiochów, kaftaników, body ze Smyka. Ja sie kilka razy naciełam i więcej już tam nie kupuję bielizny. Natomiast ubranka (spodnie, bluzki sukienki, czapki itp) jak najbardziej. Ładne i niedrogie .
Polecam za to taką firmę Pinokio, która szyje bieliznę dla niemowląt. bardzo dobra bawełna, ładne kolory i ciekawe fasony. W "moim" Smyku akurat tej firmy nie ma... może w "Waszych" jest jak tak to śmiało możecie kupować.
Polecam za to taką firmę Pinokio, która szyje bieliznę dla niemowląt. bardzo dobra bawełna, ładne kolory i ciekawe fasony. W "moim" Smyku akurat tej firmy nie ma... może w "Waszych" jest jak tak to śmiało możecie kupować.
zebrra
Grubelku, a jakiej firmy jest ta bielizna, której nie polecasz???
Grubelek
mamy lipcowe'07
"Coolclub" bawełna przyjemna w dotyku ale strasznie się rozciąga i odkształca, "Koala" (chyba) też miła bawełna ale traci kolor i zbiega sie po praniupoza tym maja tam jeszcze "Sofję" której ja nie lubie, jakas ścisła bawełna, wąskie rękawki i do tego prązkowana - ma niezbyt przyjemną bawełnę chociaz zauwazyłam że ostatnio nowe modele są bardzo podobne do "Pinokia" (wzory i sama bawełna). W Olsztynie w Smyku sa chyba tylko te trzy firmy (jeżeli chodzi o bieliznę). Natomiast ubranka kupuję bo są niekiedy ciekawe, chociaż wolę H&M;-)
Grubelku, dzięki za info, własnie ten coolclub tam znalezlismy.. szkoda ze nieciekawa firma, chociaz moze się skusze na takie ciuszki które maluch nosi króciutko.
Ankami, "Dziecko" jest na pierwszym pietrze w BC (wg ich numeracji to juz chyba +2, bo tam jest jakos dziwnie to liczone, w kazdym razie nad poziomem empiku i piotra&pawła), za sklepem C&A trzeba skręcic w lewo, idąc od głownej windy. Sklep jest bardzo duży, na samym końcu po prawej stronie.
Ankami, "Dziecko" jest na pierwszym pietrze w BC (wg ich numeracji to juz chyba +2, bo tam jest jakos dziwnie to liczone, w kazdym razie nad poziomem empiku i piotra&pawła), za sklepem C&A trzeba skręcic w lewo, idąc od głownej windy. Sklep jest bardzo duży, na samym końcu po prawej stronie.
zebrra
Grubelku dzięki za wskazówki
Bazylia, tak reklamujesz to chyba ja się wybiorę Powiedz jeszcze czy wózki sa z wielu firm, czy tylko kilku?
Bazylia, tak reklamujesz to chyba ja się wybiorę Powiedz jeszcze czy wózki sa z wielu firm, czy tylko kilku?
Właśnie przeczytałam tego posta gdzie pytałas
Na pewno było Quinny, Mutsy, Chicco, Graco, Jane, cholera nie pamiętam co jeszcze.. Peg Perego było też.. Dużo spacerówek. Nie pamiętam dokladnie firm, ale wydawało mi się że wybór jest spory.
Na pewno było Quinny, Mutsy, Chicco, Graco, Jane, cholera nie pamiętam co jeszcze.. Peg Perego było też.. Dużo spacerówek. Nie pamiętam dokladnie firm, ale wydawało mi się że wybór jest spory.
reklama
zebrra
Podziel się: