reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Anna ja nie miałam styczności z mebelkami dziecinnymi z Ikea. łóżeczko wygląda fajnie, natomiast zauważyłam że przewijak na komodzie jest bardzo wysunięty do przodu. Sprawia to wrażenie że komoda mogłaby się przewrócić do przodu Zauważyłam że inne komody tego typu przewijaki mają wysunięte w drugą stronę - wygląda to tak że między ścianą a komodą jest przestrzeń. A jeżeli chodzi o meble z Ikea to słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat przewijaka z półeczką na dole, że jest wygodny i bardzo praktyczny więc wydaje mi się że te tez powinny być ok. Zaraz poszukam zdjęć...
Grubelek
mamy lipcowe'07
Wklejam zdjęcia :-) :
1.Chodzi mi o tak "położony" blat na komodzie do przewijania
2.To ten "chwalony" przewijak z Ikea
1.Chodzi mi o tak "położony" blat na komodzie do przewijania
2.To ten "chwalony" przewijak z Ikea
Anna, Grubelek, myślę, że ta komoda nie przewróci się ze względu na wysunięty przewijak. Z tego, co widzę to on jest otwierany. Mam biurko z IKEA o podobnej konstrukcji i czasem bardzo mocno napieramy na ten otwarty blat i nic się nie chwieje. Co najwyżej zawiasy mogą się wyłamać.
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ankami ja tylko tak napisałam że sprawia takie wrażenie. Nigdy z czegoś takiego nie korzystałam. Przewijak mam na wanience - to po kąpieli, a w ciągu dnia mi wygodniej na łóżku czy kanapie, podkładam tylko kocyk i pieluszkę. :-)
Grubelek
mamy lipcowe'07
A no i zapomniałam że chciałam się pochwalić moimi wcześniejszymi zakupami dla syneczka oczywiście (oby mu siusiaka nie wessało )
Grubelek
mamy lipcowe'07
I jeszcze...
Grubelek
mamy lipcowe'07
Rozumiem Ankami... :-)
A te wczorajsze zakupki wrzuce w przyszłym tygodniu ;-)
A te wczorajsze zakupki wrzuce w przyszłym tygodniu ;-)
reklama
Podziel się: