reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Anna ja nie miałam styczności z mebelkami dziecinnymi z Ikea. łóżeczko wygląda fajnie, natomiast zauważyłam że przewijak na komodzie jest bardzo wysunięty do przodu. Sprawia to wrażenie że komoda mogłaby się przewrócić do przodu :confused: Zauważyłam że inne komody tego typu przewijaki mają wysunięte w drugą stronę - wygląda to tak że między ścianą a komodą jest przestrzeń. A jeżeli chodzi o meble z Ikea to słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat przewijaka z półeczką na dole, że jest wygodny i bardzo praktyczny więc wydaje mi się że te tez powinny być ok. Zaraz poszukam zdjęć...

Anna, Grubelek, myślę, że ta komoda nie przewróci się ze względu na wysunięty przewijak. Z tego, co widzę to on jest otwierany. Mam biurko z IKEA o podobnej konstrukcji i czasem bardzo mocno napieramy na ten otwarty blat i nic się nie chwieje. Co najwyżej zawiasy mogą się wyłamać.

Ankami ja tylko tak napisałam że sprawia takie wrażenie. Nigdy z czegoś takiego nie korzystałam. Przewijak mam na wanience - to po kąpieli, a w ciągu dnia mi wygodniej na łóżku czy kanapie, podkładam tylko kocyk i pieluszkę. :-)

Grubelku, w kwestii przewijania akurat jestem przyzwyczajona do metod podobnych do Twoich :) sama chyba zrezygnuję z kupna przewijaka.
Natomiast jeśli chodzi o sam mebel, to chciałam pomóc rozwiać wątpliwości i tyle ;)

reklama
Do góry