reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Zebrra widzę że nadal buszujesz na allegro :-) To pierwsze wiklinowe fajne ale nie polecałabym mało stabilne. Ja przy Julce miałam cos takiego tylko na dużych stabilnych kołach, a drugie super myślę że warto te które nie mają łóżeczka (prawie wszystkie :-) ) mogą się zastanowić.

ten wiklinowy kosz mi sie podoba... myślałam nawet, zeby go wziąć i w ładną pogodę wystawiać do ogrodu u rodziców...niekoniecznie na tej podstawie... ale chyba juz za bardzo kombinuję...

Oj Zebrra chyba tak ;-) kombinujesz... Myślę że lepiej dołożyć trochę i kupić taki na dużych stabilnych kołach i odrazu z pościelą, no i myślę że z budką albo baldachimem czy też moskitierą jak ma być na dwór....

reklama
zebrra nie specjalnie, jest bardzo funkcjonalne to łóżeczko i takie właśnie mi by się przydało..ale taka biel starodawna....co kto lubi:laugh2:

Do góry