reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ankami :-D :-D :-D nie pokazywałam jeszcze wczorajszych nabytków... tam są takie bardzo męskie, zemdleje chyba jak lekarz powie mi że to dziewczynka. Chociaż z drugiej strony w sklepach tyle cudnych kiecek.... :-D A mąz mnie udusi że tyle zakupów z uwzględnieniem płci zrobiłam, ale tak bardzo chcę syneczka... jak będzie córa to też SUPER! Tylko no wiadomo.... syneczek mamusi ;-) :-)

reklama
No Kochane, ale się rozpisałyście, tylko jak ja przychodzę to nikt się nie odzywa... ładnie, ładnie... :)
Jesli chodzi o przewijaki, to ja jestem zwolenniczką każdego typu (sama mam taki z wanienką, a oprócz tego będę miała na łóżeczku, bo to bardzowygodna sprawa :))
A co do łóżeczek z Ikei skreśliłam je ze względu na nietypowe wymiary..
Grubelku śliczne ciuszki, moze jednak siusiak się nie wchłonie :))

Mnie najbardziej podobają się takie proste łóżeczka sosnowe. Nie przepadam za białymi meblami, nie przemawiają też do mnie łóżeczka na biegunach. Za to przemawiają, i to bardzo, wszystkie kupione przez Was ciuszki :-).

A i jeszcze jedno pytałyście mnie, gdzie można kupić akcesoria Nuby, otóż zwiedziłam dzisiaj piękne "Złote Tarasy" :) i dużo tego znalazłam w Super-Pharm'ie i do tego ceny niższe niż na allegro :)

To i ja się pochwalę swoim pierwszym zakupem :-)

Śpiworek na dobry początek. Frajda niesamowita!!!! Teraz jak już zacznę kupować, to trudno mi będzie przestać :-D

Capri śliczny ten śpiworek :tak: Widzę że wiekszośc z Was kupuje właśnie spiworki, ja chyba też sobie jakis sprawie. Po Julce będe miała ale to dopiero na następną jesień... :szok: Idę na allegro...

Zebrra a tak a propos, w Złotych Tarasach wypatrzyłaś jeszcze jakieś sklepy warte odwiedzenia? Moja mama twierdzi, że tam jest sporo takich dla ciężarnych - prawda to?

Ale śliczne rzeczy pokupowałyście!!!!!
Ja jeszcze nie mam takiego zapasu. Za chwilę jadę do bratowej przejrzeć to, co pozostało po jej dzieciach. Może coś ślicznego i nie zniszczonego wypatrzę.
Zastanowiłam się nad tym łóżeczkiem z Ikei i jednak zrezygnowałam z niego. Kupiłam natomiast takie cudo (zdjęcia ściągnęłam z Internetu, mam ten sam model natomiast kolor słomkowy - troszeczkę ciemniejszy od sosny):

Także pierwsze koty za płoty. Poważny zakup za mną. Teraz Piotruś nie ma już wyjścia i musi zdrowiutki i śliczniutki przyjść na świat w lipcu :-D.
Coś już na niego czeka!
Do łóżeczka dokupiłam materac kokosowo-gryczano-piankowy z firmy Softbe. Jeszcze czeka mnie zakup pościeli.

Upatrzyłam sobie także wózek, ale po niego wybiorę się za jakieś dwa miesiące.

reklama
Do góry