reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
madzioszka napisała gryka i kokos w pralce to się dziwie? bo jak można wsadzić materac do pralki...he he i dlatego pytam bo myślałam że jestem niedoinformowana:szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Kobietki, wypuściliśmy się wczoraj pierwszy raz w tango po sklepie z wszelkimi akcesoriami dla maluszków - tzn. nie na zakupy (nadal wydaje mi się, że to za wcześnie), tylko na rekonesans. Nie będę Wam opisywać, co się ze mną działo w dziale ubranek :-D:-D; skupię się na wózkach. Otóż okazało się, że nawet jeśli sklep ma naprawdę dużą powierzchnię, to wcale nie musi mieć na niej pełnego przekroju wózków. Tam było ich mnóstwo, ale tylko kilku firm. Z tych, które oglądaliśmy, niemal każdy budził jakieś zastrzeżenia. Quinny definitywnie odpada, bo w gondolce jest tyle miejsca co kot napłakał. Za to Quinny ma rewelacyjną spacerówkę, chyba najlepszą, jaką tam widzieliśmy. Maxi cosi ma świetne foteliki samochodowe (na pewno taki kupimy), ale wózki do chrzanu. Mutsy był tylko jeden typ - małe to to jakieś takie. Maclaren skupił się głównie na futuryzmie formy; jak dla mnie wyglądało to dość dziwacznie. Roany wydawały się tandetne. Chyba najlepsze były Bebecary, ale są najdroższe, i X-Landery, ale o nich coś tu pisałyście, że nie za bardzo - muszę znaleźć tę opinię.
Aha, mogłam źle napisać nazwę którejś firmy, ale jesteście tak zorientowane w temacie, że na pewno szybko skojarzycie, co miałam na myśli :tak:.
Mam w głowie totalny wózkowy mętlik. :zawstydzona/y:

Mila, ciekawa byłam Twoich wrażeń :-)
My namierzyliśmy Mutsy 4rider (z przednimi mniejszymi kółkami, trochę jak kosiarka wygląda ;) i powiem Ci, że spacerówka wydawała nam się o niebo lepsza niż w Quinny. A propos, to widziałam wczoraj faceta który jechał Quinny Speedi (tzn. nie w środku tylko pchał ;) i średnio się ten wózek prezentował. Wracając do Mutsy, jest bardzo zwrotny, ma miłą gondolkę (moze nie tak wielką jak w tradycyjnych gondolach ale ja zamierzam mało jej używać), świetną spacerówkę, fajne systemy składania i zmieniania uchwytu, dobry dostęp do kosza na zakupy.. Poza tym montuje się do niego foteliki MaxiCosi (z odpowiednim adaptorem). Są niestety drogie.. Ale chyba się skusimy.

Zebrra, w którym Smyku Ty wózki widziałas?? byłam w dwóch smykach i nie było żadnych wózków.
Super wybór jest w tym sklepie w Blue City o którym już pisałam, naprawdę sporo wózków i przemiły młody sprzedawca który świetnie orientuje się w wózkach :-) Polecam ten sklep!

reklama
Do góry