reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

ok ok - pojęłam :-) dzięki.... czyli kolejna pozycja do listy zakupów hihihiihi (to się Duży ucieszy) :-D

reklama
Przykro mi ze odebralas to jako zlosliwosc...poprostu zadalam proste pytanie;)
Zgadzam sie dokladnie z Bazylia i Ankami, wlasnie do tego jest on potrzebny, niema nic gorszego nic przyzwyczic dziecko do noszenia non stop na rekach, jedna z moich kolezanek juz zrobila ten blad i teraz nie moze nawet nic kolo siebie zrobic, bo gdy probuje odlozyc synka na bok to odrazu jest ryk. Ja mam duzo kolezanek ktore sobie naprawde chwala lezaczki. Dlatego go polecam;)

spokojnie niusia tak poprostu to odebrałam - zrozum że nie każda z nas ma w głowie jeszcze całodzienny "plan postępowania" z maluszkiem - ja jestem z tych którzy jeśli czegoś nie wiedzą to się pytają :-)

a jeśli mowa o leżaczkach które polecasz czy to nie czasami ta droga firma?

Tak, oglądalam wózki tej firmy i nie dość że nie grzeszyły pięknością, to były b.drogie. Zebrra wklejała kiedys fotki jakichś tańszych leżaczków, z allegro chyba.

Tak, to prawda to jest "chicco" firma ktora do tanich nie nalezy i tak jak bazylia pisze wozki tej firmy sa do niczego nie warte swoich cen straszny chlam...Ten lezaczek kosztuje 250zl, a z palakiem 350zl wiec nie sa tanie, ale cos za cos, malo ktory ma takie funkcje. Jesli chodzi o ta opcje drozsza to przesadzili z cena ale opcja bez palaka jest ok, popatrzczie na inne tez kosztuja ok 200zl 200 paru zl.
A jesli chodzi o allegro to napewno mozna kupic jeszcze tansze, ale ja osobiscie nie preferuje uzywanych rzeczy.

Niusia nikt nie mówi tu o używanych...Spójrz tutaj. Uważam, że nie ma co przesadzać, jeśli można kupić coś równie dobrego i zdecydowanie tańszego... Taki maluch nie bierze pod uwagę czy coś jest firmowe czy nie...

Wiesz ja tez nie jestem osoba, ktora musi miec firmowe rzeczy bo ja tez nie przywiazuje uwagi czy cos jest firmowe czy nie, poprostu nie lubie uzywanych, a ten lezaczek akurat chicco bo nie widzialam bez firmowych ktory by mial takie funkcje...ale widze ze znalazlas duzo tanszy rowniez z regulowanym oparciem, na plozach i nowy :-)

Dokladnie:-)

A powiedzcie mi, apropo kosmetykow...czytalam ze Johnson uczula, ze Nivea jest ok, a co myslicie o Oilatum? Slyszalam ze Mamy uzywaja tej firmy, ale co jest lepsze...:confused:

reklama
Moim zdaniem Oilatum jest rewelacyjne, świetnie nawilża skórkę, pomógł mi przy Wice, która miała atopowe zapalenie skóry...
Johnson Wikę uczulał, a Nivea nie bardzo mi pasowała.
Ja lubiłam kosmetyki Bambino, a ostatnio słyszałam duzo dobrego o kosmetykach pod marką Rossmanna...moze nie do końca jestem przekonana, ale nie wykluczam, że spróbuję...

Do góry