reklama
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Przykro mi ze odebralas to jako zlosliwosc...poprostu zadalam proste pytanie
Zgadzam sie dokladnie z Bazylia i Ankami, wlasnie do tego jest on potrzebny, niema nic gorszego nic przyzwyczic dziecko do noszenia non stop na rekach, jedna z moich kolezanek juz zrobila ten blad i teraz nie moze nawet nic kolo siebie zrobic, bo gdy probuje odlozyc synka na bok to odrazu jest ryk. Ja mam duzo kolezanek ktore sobie naprawde chwala lezaczki. Dlatego go polecam
Zgadzam sie dokladnie z Bazylia i Ankami, wlasnie do tego jest on potrzebny, niema nic gorszego nic przyzwyczic dziecko do noszenia non stop na rekach, jedna z moich kolezanek juz zrobila ten blad i teraz nie moze nawet nic kolo siebie zrobic, bo gdy probuje odlozyc synka na bok to odrazu jest ryk. Ja mam duzo kolezanek ktore sobie naprawde chwala lezaczki. Dlatego go polecam
spokojnie niusia tak poprostu to odebrałam - zrozum że nie każda z nas ma w głowie jeszcze całodzienny "plan postępowania" z maluszkiem - ja jestem z tych którzy jeśli czegoś nie wiedzą to się pytają :-)
a jeśli mowa o leżaczkach które polecasz czy to nie czasami ta droga firma?
a jeśli mowa o leżaczkach które polecasz czy to nie czasami ta droga firma?
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Tak, to prawda to jest "chicco" firma ktora do tanich nie nalezy i tak jak bazylia pisze wozki tej firmy sa do niczego nie warte swoich cen straszny chlam...Ten lezaczek kosztuje 250zl, a z palakiem 350zl wiec nie sa tanie, ale cos za cos, malo ktory ma takie funkcje. Jesli chodzi o ta opcje drozsza to przesadzili z cena ale opcja bez palaka jest ok, popatrzczie na inne tez kosztuja ok 200zl 200 paru zl.
A jesli chodzi o allegro to napewno mozna kupic jeszcze tansze, ale ja osobiscie nie preferuje uzywanych rzeczy.
A jesli chodzi o allegro to napewno mozna kupic jeszcze tansze, ale ja osobiscie nie preferuje uzywanych rzeczy.
zebrra
Potrójna mama :)
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Wiesz ja tez nie jestem osoba, ktora musi miec firmowe rzeczy bo ja tez nie przywiazuje uwagi czy cos jest firmowe czy nie, poprostu nie lubie uzywanych, a ten lezaczek akurat chicco bo nie widzialam bez firmowych ktory by mial takie funkcje...ale widze ze znalazlas duzo tanszy rowniez z regulowanym oparciem, na plozach i nowy :-)
zebrra
Oczywiście on nie wygląda tak fajnie jak tamten, ale myślę, że z powodzeniem spełni swoje funkcje...
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Dokladnie:-)
A powiedzcie mi, apropo kosmetykow...czytalam ze Johnson uczula, ze Nivea jest ok, a co myslicie o Oilatum? Slyszalam ze Mamy uzywaja tej firmy, ale co jest lepsze...
A powiedzcie mi, apropo kosmetykow...czytalam ze Johnson uczula, ze Nivea jest ok, a co myslicie o Oilatum? Slyszalam ze Mamy uzywaja tej firmy, ale co jest lepsze...
reklama
zebrra
Moim zdaniem Oilatum jest rewelacyjne, świetnie nawilża skórkę, pomógł mi przy Wice, która miała atopowe zapalenie skóry...
Johnson Wikę uczulał, a Nivea nie bardzo mi pasowała.
Ja lubiłam kosmetyki Bambino, a ostatnio słyszałam duzo dobrego o kosmetykach pod marką Rossmanna...moze nie do końca jestem przekonana, ale nie wykluczam, że spróbuję...
Johnson Wikę uczulał, a Nivea nie bardzo mi pasowała.
Ja lubiłam kosmetyki Bambino, a ostatnio słyszałam duzo dobrego o kosmetykach pod marką Rossmanna...moze nie do końca jestem przekonana, ale nie wykluczam, że spróbuję...
Podziel się: