reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Torbe tez mam spakowana w szafie czeka ale zapomnialam o ciuchach na wyjscie dla mnie no bo przeciez brzuszka juz nie bedzie to trzeba jakies spodnie wlozyc albo spodniczke:tak:

Tez juz jestem spakowana od dawna, ubran na wyjscie nie biore odrazu bo Moj M wezmie jak bedzie jechal odebrac nas bo musi wrocic jeszcze po nosidelko. a do domu mamy 10 minutek. teraz tylko czekac na najwazniejsze Nam zostalo.

Ja zdecydowałam sie na Medelę Harmony -ręczny. Wybierałam właściwie pomiędzy Medelą a Aventem. Z Aventu korzysta moja siostra i też jest bardzo zadowolona, a Medelę kupiłam bo polecają w szpitalach i na podstawie opinii mam z forum :-)

Buziaczku jak tam Twoja Maleńka w brzuszku? Bo mnie Krzychu kopie teraz, aż jego stopy się przesuwają pod skórą :-D. Zawsze się uaktywnia na noc. A jak dotknę go w stópkę to zaraz chowa, momentalnie, chyba ma łaskotki :-D:-D:-D.

Ja sie zastanwiam nad aventem-recznym nie widzialm w anglii madeli.
Moja Blanka ma wlasnie czkawke..biedactwo meczy sie :-(
Blanka tez tak wypycha stopki i jak ja dotykam to chowa :szok::-pale czemu to nie wiem moze rzeczywiscie maja laskoteczki..he he :-Dkochane sa te dzieciaczki:rofl2:

Buziaczku ja kupilam avent, moje znajome rowniez sobie go chwala, jak Kasiulec pisze medela rowniez jest dobra (jest w anglii) i wiem ze dziewczyny polecaly tez campol, polecam poczytac watek "jaki laktator"

Kasiulec
moj jest aktywny w zasadzie caly dzien, ale na noc szczegolnie, wczoraj jak sie polozylam to dawal mi popalic:-D i tez fajnie wypycha stopke badz raczke tego niewiem a jak delikatnie go dotkne to chowa:-Dtakie to slodkie:-)

reklama
Buziaczek laktator z dwiema butelkami kosztuje £23, ja kupilam zestaw w toysrus za £50 gdzie jest laktator, 2butelki 125ml, 2butelki 260ml, 2kubki niekapki, 2smoczki, szczotka, pojemnik do zamrazania i sterylizator, wiec znacznie bardziej sie oplaca. Juz o tym pisalam pare stronek wczesniej:tak:

Do góry