reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
POSCIEL I PRZESCIERADELKA PRAŁYŚCIE???????:confused::confused::confused:

ocipiałaś? już? chyba to stanowczo za wcześnie akurat na pranie tego typu rzeczy, no chyba że wyprasujesz i schowasz do siatki czy gdzieś gdzie się nie zakurzy, mi będzie to prała teściowa jak będę w szpitalu aby dziecko maiło tak na świeżo większość rzeczy;-):tak: tro moje zdanie żeby tu znowu "wojny" nie było...

ocipiałaś? już? chyba to stanowczo za wcześnie akurat na pranie tego typu rzeczy, no chyba że wyprasujesz i schowasz do siatki czy gdzieś gdzie się nie zakurzy, mi będzie to prała teściowa jak będę w szpitalu aby dziecko maiło tak na świeżo większość rzeczy;-):tak: tro moje zdanie żeby tu znowu "wojny" nie było...

brzydka marika:baffled::baffled::baffled:
chodzi mi czy sie wogule pierze????bo niepamietam...jak sobie kupuje to nie piore:-p:eek::zawstydzona/y:

Ewa - ja będę prała wszystko ale dopiero w lipcu. Jak nie zdąże to ktoś z rodziny może to za mnie zrobi. Pościel, prześcieradła, ubranka napewno.
Ale teraz pytanie za 100 punktór - rożek i kocyki też pierzecie????

A ja wlasnie od dzis piore !! Jest tego troszke a i poprasowac trzeba a ja czuje sie coraz gorzej. Do tego moja gin. twierdzi, ze porod u mnie moze szybciej nastapic- dzieci szybko sie rozwijaja. Termin mam na koniec lipca ale moge urodzic za 4-8 tygodni:szok::szok::szok::szok:a to juz niedlugo!! Poza tym mama daleko i nikt tego za mnie nie zrobi a wogole to ja wole wszystko sama;-);-)

Anna_79- ja piore wszystko- kocyki, rozki tez i wszystkie zabawki, ktore kupie tez:tak:

No i bylam na zakupach (koszula do szpitala, biustonosz do karmienia, rampersy).
No i zobaczcie co jeszcze..;-);-);-)

A to albumy o ktorych byla mowa wczesniej- kupione w Polsce (Empik).

Oczywiscie wszystko podwojnie:-):-) Juz nawet nie licze ile kaski wydalam...;-);-)

reklama
Do góry