reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
POSCIEL I PRZESCIERADELKA PRAŁYŚCIE???????:confused::confused::confused:

ocipiałaś? już? chyba to stanowczo za wcześnie akurat na pranie tego typu rzeczy, no chyba że wyprasujesz i schowasz do siatki czy gdzieś gdzie się nie zakurzy, mi będzie to prała teściowa jak będę w szpitalu aby dziecko maiło tak na świeżo większość rzeczy;-):tak: tro moje zdanie żeby tu znowu "wojny" nie było...

ocipiałaś? już? chyba to stanowczo za wcześnie akurat na pranie tego typu rzeczy, no chyba że wyprasujesz i schowasz do siatki czy gdzieś gdzie się nie zakurzy, mi będzie to prała teściowa jak będę w szpitalu aby dziecko maiło tak na świeżo większość rzeczy;-):tak: tro moje zdanie żeby tu znowu "wojny" nie było...

brzydka marika:baffled::baffled::baffled:
chodzi mi czy sie wogule pierze????bo niepamietam...jak sobie kupuje to nie piore:-p:eek::zawstydzona/y:

Ewa - ja będę prała wszystko ale dopiero w lipcu. Jak nie zdąże to ktoś z rodziny może to za mnie zrobi. Pościel, prześcieradła, ubranka napewno.
Ale teraz pytanie za 100 punktór - rożek i kocyki też pierzecie????

A ja wlasnie od dzis piore !! Jest tego troszke a i poprasowac trzeba a ja czuje sie coraz gorzej. Do tego moja gin. twierdzi, ze porod u mnie moze szybciej nastapic- dzieci szybko sie rozwijaja. Termin mam na koniec lipca ale moge urodzic za 4-8 tygodni:szok::szok::szok::szok:a to juz niedlugo!! Poza tym mama daleko i nikt tego za mnie nie zrobi a wogole to ja wole wszystko sama;-);-)

Anna_79- ja piore wszystko- kocyki, rozki tez i wszystkie zabawki, ktore kupie tez:tak:

No i bylam na zakupach (koszula do szpitala, biustonosz do karmienia, rampersy).
No i zobaczcie co jeszcze..;-);-);-)

A to albumy o ktorych byla mowa wczesniej- kupione w Polsce (Empik).

Oczywiscie wszystko podwojnie:-):-) Juz nawet nie licze ile kaski wydalam...;-);-)

reklama
Do góry