reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Aniu miło że się zgadzasz ze mną-ale ja osobiście nie mam nic ani do canpola ani do aventu-chcę tylko dobrze poradzić coś co mam sprawdzone, a jest dobrej jakości;-)

Ewo ja mam pytanie-może niegrzeczne-wybacz ale ile dałaś za albumy? ile kosztowały? tak tylko pytam orientacyjnie bo też chyba z jeden kupie:);-)

Negri ja tak samo muszę kup;ić sam stelarz ale baldachimu mieć nie będę tylko moskitierę-tyle, dobrze że przynajmniej się dowiedziałam że można kupić sam stelaż a nie w komplecie z łóżeczkiem..

reklama
Powiem Wam, ze ja "nauczylam sie" patrzec na ceny odkad dowiedzialam sie, ze bede miala blizniaki:-):-) Zawsze myslalam, ze jak bede miala dzidziusia to kupie dla niego te wszystkie fajne rzeczy ktore sa teraz na rynku- np. chcialam na poczatek kolyske itp. Ale teraz gdy robie zakupy dla dwojki to juz zrezygnowalam z kolyski...:-D Wiadomo- wszystko dla dwoch- lozeczka, foteliki, butelki, ciuszki, posciel, baldachimy... z tych ostatnich tez chyba zrezygnuje.

Dzieki dziewczyny za Wasze uwagi sa bardzo cenne.Jakos ni zwrocilam uwagi na ceny:-)Po co przeplacac!!

Ewo i Negri chyba macie takie same termometry do kapieli??
Bardzo fajny pomysl z albumami ja tez zamierzam kupic :tak:fajna pamiatka

Anulka Ty to serio masz podwojny wydatek:-) skoro Nuk tu jest popularny to musze zobaczyc jakie ma ceny w porownaniu z Aventem

Czapeczki macie extra ja szukam ciagle jakis i nie moge trafic na fajne:-(

Dokupilam termometr kapielowy, szczotke do butelek, gruszke, szczoteczke do wloskow i grzebyczek:-)

Nie wiem czy zwrocilas uwage ale po lewej stronie jest "Aktuelles Angebot Preisliste" i tam mozesz sobie popatrzec na ceny- mi sie wydaja fajne :tak::tak:

Marika ja też będę chciała moskitierę ale dostałam ostatnio w prezencie ochraniacz do łóżeczka razem z baldachimem i pewnie jak Maciek przyjedzie to go założymy żeby zobaczyć jak wygląda ;-) A same stelaże też są na allegro ale lepiej zobacz w jakimś sklepie bo tam nie mają kosztów wysyłki ;-)

Anka ja też zauważyłam że mamy taki sam termometr :-D

Anulka uwierz mi że nie tylko Ty zwracasz uwagę na ceny :tak:

reklama
Do góry