reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Kochana jak chcesz możesz to gotować codziennie Ale i tak bezpośrednio przed pierwszym użyciem musisz to zrobić jeszcze raz...Zebrra, dzięki jeszcze raz. Już ostatnie pytanie, obiecuję A kiedy wszystko sterylizować? Przed samym użyciem czy mozna wcześniej? I jesli wczesniej to kiedy? Tzn teraz czy tuż przed spodziewanym terminem porodu???
capri
po prostu ja ;)
Kochana jak chcesz możesz to gotować codziennie Ale i tak bezpośrednio przed pierwszym użyciem musisz to zrobić jeszcze raz...
Dzięki :-)
Grubelek
mamy lipcowe'07
Znalazłam fajny sklep internetowy www.********** i zrobiłam małe zakupki najbardziej zależało mi na suszarce do butelek a doi tego jakieś drobiazgi (suszarka tańsza niz na allegro... :-) )
anka26_x_07
Mama Laury :)
suszarka fajna ale moim zdaniem to zbedny wydatek
Grubelek
mamy lipcowe'07
Hihihi zbędny jak zbędny jak dla mnie to już spełnianie kaprysów... Ale mi się przyda przy dwójce dzieci bedzie tych kubków i butelek i smoczków... już teraz Julka ma dwie butelki trzy kubki smoczki ustniki itd i susze na ręczniku na stole i ciagle komus to przeszkadza.. a tak to bedzie miało swoje miejsce, a na dużej suszarce do naczyń niestety "gubią" się te drobiazgi... Capri sama odkryłam to kilka dni temu...
zebrra
Potrójna mama :)
Jak dla mnie też rzecz zupełnie zbędna Grubelku masz Ty te kaprysy )
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Zebrra no okropnośc.... :-) Tylko tak sobie mysle że moge pozwolić sobie na zakup takich zbędnych rzeczy bo przeciez sporo ubranek mam po Julce i innych rzeczy których nie musiałam kupować... ;-)
Ewa ratuj... one "krzyczą"... ;-) mam nadzieje że się sprawdzi...
Właśnie odebrałam łóżeczko wiklinowe.... jak narazie jest super tylko że nie moge całego rozpakowac musze czekac na męża bo jest ciężkie ale rozpakowuje pościel... :-)
Ewa ratuj... one "krzyczą"... ;-) mam nadzieje że się sprawdzi...
Właśnie odebrałam łóżeczko wiklinowe.... jak narazie jest super tylko że nie moge całego rozpakowac musze czekac na męża bo jest ciężkie ale rozpakowuje pościel... :-)
Podziel się: