reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

To może faktycznie nie ma co przepłacać i kupować rzeczy, które mogą okazać się nieprzydatne!

reklama
Zebrra, dzięki jeszcze raz. Już ostatnie pytanie, obiecuję :) A kiedy wszystko sterylizować? Przed samym użyciem czy mozna wcześniej? I jesli wczesniej to kiedy? Tzn teraz czy tuż przed spodziewanym terminem porodu???
Kochana jak chcesz możesz to gotować codziennie :) Ale i tak bezpośrednio przed pierwszym użyciem musisz to zrobić jeszcze raz... :)

Znalazłam fajny sklep internetowy www.********** i zrobiłam małe zakupki najbardziej zależało mi na suszarce do butelek a doi tego jakieś drobiazgi (suszarka tańsza niz na allegro... :-) )

Grubelku, ciekawy wynalazek ta suszarka :)) Przyznam, ze wcześniej takiego cuda nie widziałam :)

Hihihi zbędny jak zbędny jak dla mnie to już spełnianie kaprysów... :-p Ale mi się przyda przy dwójce dzieci bedzie tych kubków i butelek i smoczków... już teraz Julka ma dwie butelki trzy kubki smoczki ustniki itd i susze na ręczniku na stole i ciagle komus to przeszkadza.. :wściekła/y: a tak to bedzie miało swoje miejsce, a na dużej suszarce do naczyń niestety "gubią" się te drobiazgi... Capri sama odkryłam to kilka dni temu...

grubelku- mialam taka suszarke jak Krzys sie urodzil,przyslala mi ciotka z kanady, BARDZO PRAKTYCZNA,POLECAM,NIE MUSI BYC CHOICCO CZY AVENT

reklama
Zebrra no okropnośc.... :-) Tylko tak sobie mysle że moge pozwolić sobie na zakup takich zbędnych rzeczy bo przeciez sporo ubranek mam po Julce i innych rzeczy których nie musiałam kupować... ;-)

Ewa ratuj... one "krzyczą"... ;-) :-D :-D :-D mam nadzieje że się sprawdzi...

Właśnie odebrałam łóżeczko wiklinowe.... jak narazie jest super tylko że nie moge całego rozpakowac musze czekac na męża bo jest ciężkie ale rozpakowuje pościel... :-)

Do góry