reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Co za pech, Zebrra... to znaczy w sumie OK, bo babeczka szybko wysyła i towar jest w porządku, no ale tak to Ewa by się pozbyła, skoro jej się nie przyda...

reklama
wiem,że już o tym rozmawiałyście, ale ja z opóźnieniem robię zakupy, więc znowu potrzebuje porady: jaki rożek ???? zwykły, a może usztywniany, z poduszeczką czy bez:confused:

Ankami, że mini, to akurat się cieszę, bo ja nie lubię długich... :)

Jazztina jak dla mnie zwykły, bo gdzie nie czytam, to wszystkie dziewczyny wyciągają usztywnienie i bez poduszki...

Hey!!
Pochwalę się wozem dla Igora - mam go już w domu. Przywiozłam go wczoraj. A teraz się bawię całe dnie - składam i rozkładam :tak:!!
Zalety:
- wielofunkcyjność
- dużo akcesoriów (moskitiery, 2 półeczki, 2 torby i koszyk, pokrowce i wiele innych)
- wymiary (nie wiem dokładnie ile i jak, ale jest leciutki, zwrotny i nie taki wielki jak niektóre - mały i zgrabny)
- amortyzatory, sprężyny, koła pompowane duże - mówiłam wam gdzie mieszkam, więc to było bardzo ważne..
- łatwy do składania i zmieniania funkcji
- składana rączka (przy moim niskim wzroście to konieczność)
- każda, najmniejsza część szkieletu i obicia rozkładana, można sobie różnie go modyfikować w zależności od pogody itd. - łatwy też do prania.

Wady:
- trochę chyba za jasny - będzie się brudził...

Aska ten wózek jest lekki??? Jakoś mi się nie chce wierzyć, bo wszystkie wózki na pompowanych kołach ważą grubo powyżej 12kg, a to jak dla mnie wyklucza określenie go jako lekkiego... No i drugie pytanie... zwrotny??? Koła są obrotowe???

Nie weź tego za czepianie się, po prostu jestem ciekawa... :)

reklama
no własnie wydaje mi sie ze niestety ten wozek nie nalezy do lekkich akurat miala go moja przyjaciolka nawet ten sam kolor i chciala mi go oddac teraz ale podiekowałam poniewaz jak dla mnie za ciezki mieszkam na ostatnim pietrze wiec ciezko bedzie mi dzwigac taki ciezar wazacy ok (18-20 kg)wiec ja myslalam nad czyms lekkszym tylko wiadomo ceny tych sa ok 1000zl moze nawet powyzej:dry:

Do góry