reklama
zebrra
Potrójna mama :)
A moje wielorybskie cielsko w niego wejdzie???
zebrra
Ankami, że mini, to akurat się cieszę, bo ja nie lubię długich...
Jazztina jak dla mnie zwykły, bo gdzie nie czytam, to wszystkie dziewczyny wyciągają usztywnienie i bez poduszki...
Jazztina jak dla mnie zwykły, bo gdzie nie czytam, to wszystkie dziewczyny wyciągają usztywnienie i bez poduszki...
Aśka_24
mamy lipcowe'07
Hey!!
Pochwalę się wozem dla Igora - mam go już w domu. Przywiozłam go wczoraj. A teraz się bawię całe dnie - składam i rozkładam !!
Zalety:
- wielofunkcyjność
- dużo akcesoriów (moskitiery, 2 półeczki, 2 torby i koszyk, pokrowce i wiele innych)
- wymiary (nie wiem dokładnie ile i jak, ale jest leciutki, zwrotny i nie taki wielki jak niektóre - mały i zgrabny)
- amortyzatory, sprężyny, koła pompowane duże - mówiłam wam gdzie mieszkam, więc to było bardzo ważne..
- łatwy do składania i zmieniania funkcji
- składana rączka (przy moim niskim wzroście to konieczność)
- każda, najmniejsza część szkieletu i obicia rozkładana, można sobie różnie go modyfikować w zależności od pogody itd. - łatwy też do prania.
Wady:
- trochę chyba za jasny - będzie się brudził...
Pochwalę się wozem dla Igora - mam go już w domu. Przywiozłam go wczoraj. A teraz się bawię całe dnie - składam i rozkładam !!
Zalety:
- wielofunkcyjność
- dużo akcesoriów (moskitiery, 2 półeczki, 2 torby i koszyk, pokrowce i wiele innych)
- wymiary (nie wiem dokładnie ile i jak, ale jest leciutki, zwrotny i nie taki wielki jak niektóre - mały i zgrabny)
- amortyzatory, sprężyny, koła pompowane duże - mówiłam wam gdzie mieszkam, więc to było bardzo ważne..
- łatwy do składania i zmieniania funkcji
- składana rączka (przy moim niskim wzroście to konieczność)
- każda, najmniejsza część szkieletu i obicia rozkładana, można sobie różnie go modyfikować w zależności od pogody itd. - łatwy też do prania.
Wady:
- trochę chyba za jasny - będzie się brudził...
zebrra
Aska ten wózek jest lekki??? Jakoś mi się nie chce wierzyć, bo wszystkie wózki na pompowanych kołach ważą grubo powyżej 12kg, a to jak dla mnie wyklucza określenie go jako lekkiego... No i drugie pytanie... zwrotny??? Koła są obrotowe???
Nie weź tego za czepianie się, po prostu jestem ciekawa...
Nie weź tego za czepianie się, po prostu jestem ciekawa...
reklama
Patina26
Fanka BB :)
no własnie wydaje mi sie ze niestety ten wozek nie nalezy do lekkich akurat miala go moja przyjaciolka nawet ten sam kolor i chciala mi go oddac teraz ale podiekowałam poniewaz jak dla mnie za ciezki mieszkam na ostatnim pietrze wiec ciezko bedzie mi dzwigac taki ciezar wazacy ok (18-20 kg)wiec ja myslalam nad czyms lekkszym tylko wiadomo ceny tych sa ok 1000zl moze nawet powyzej
Podziel się: