reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

ania- niebieski i zielony widzialam w sklepie, zielony troche zarówa

co do kół nie wiem,wszyscy zachwalaja

znajomy grzeska ,wlascieciel sklepu powiedzial ze dobra firma i warto!!!!!i ponoc lepszy we wszystkim o d chicco ct1 trio
cena duza, bo w komplecie z fotelikiem umnie w sklepie 1860 zl:baffled:
ja mam inny fotelik,wiec bralam tylko z gondola:-)

reklama
Ewa, to X-landery są już w sklepach? W takim razie muszę ruszyć swoje przyciężkie ostatnio 4 litery. Też niecierpliwie czekałam na możliwość obejrzenia tych wózków na żywca.

Zebrra, dziś doszedł ten jasny szlafrok do mnie - wart swojej ceny, jest naparwdę luźny i dosyć elegancki. A jak się świeci! ;) Normalnie będę gwiazdą w szpitalu ;-):-)

mila-a nie byłowczesniej x-landerów????ja ogladałam z dwa miesiace temu albo i ponad dwa:confused: :confused: :confused: :confused:

jazztina- jeśli chodzi o deltim PUMA to jest fajny, mój Grzesieksie nad nim zastanawiał,no i cena przystępniejsza:tak:

body- ciekawe ,ale czarne?dla malucha?:confused: :confused: :confused:

ankami- wklej link tego szlafroczka ,ja też usilnie szukam jakiegoś

a sama kupiłam dzis rybaczki geansowe,ciązowe i biała spudnice za kolana!!!!!!:-) bo sie topie!!!!:szok: :szok: :szok:

sama nie wiem jak my przełazimy upały do lipca!!!lub sierpnia.....

moze teraz jeszcze tragicznie nie jest ,ale będzie, w 2001 roku jak rodziłam Krzysia w lipcu upały były okropne,ponad 30 stopni,od czerwca puchłam jak balon(a i tak urodziłam 25 dni wczesniej):baffled: :baffled:

No co Ty?!! Mnie w trzech sklepach ekspedientki powiedziały, że stara dostawa została wyprzedana w kilka dni, a nowa będzie w sklepach bodaj w drugiej połowie kwietnia.

a to fakt, stara ogladałam, ale róznic nie pamirtam, ale nowa jest juz,była raczej na poczatku kwietnia,kolejna ma byc po długim weekendzie,ja mam z głowy,zamówiony już

reklama
Do góry