madziolina_p
Fanka BB :)
a no chyba ze tak :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DAGMAR sweterek cuudny,szczęściaro i to za takie pieniążki.
Ja też muszę kupić laktator,z synem miałam taki problem że mam duże piersi ale wklęsłe sutki,no i mały nie dał rady ciągnąć i ściągałam tak mleczko 3 miesiące i padłam bo dalej nie nauczył się ciągnąć,boję się że teraz to samo bedzie.
Zobacz załącznik 601906Zobacz załącznik 601907Zobacz załącznik 601908Zobacz załącznik 601910Zobacz załącznik 601911
ufff porobiłam w końcu zdjęcia ciuszkom z allegro. Sorki za ilość - jak mówiłam paczka duża. A to nie wszystkie, wstawiłam te moim zdaniem bardziej neutralne, Jest jeszcze trochę sztuk bardziej chłopackich. Jak już się człowiek pojawi to pewnie dokupię coś zgodnego z płcią (jeśli będą potrzebne jakieś dziwczyńskie akcenty:-):-):-))