reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Normalnie szalejecie :)

Asiu ja mam kubek Doidy tylko ze mój jeszcze nie potrafi sam go trzymac wiec mu pomagam:)

Jak oglądam te sukienki, opaski to szkoda ze nie mam jeszcze córeczki:-)

A nocnik narazie mam taki zwykły najzwyklejszy po starszym

A ja wczoraj zalicytowałam małemu kółko do siadania, uruchomiłam snajpera bo nie dałabym rady siedziec do 24.30 i licytowac i sie udało GALT pompowane koło do nauki siedzenia (4817871907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Śliczne te opaski! :)

Widzę że wszyscy szaleją przedświątecznie :) U mnie dziś kolejny zakup, ale tym razem z inspiracji męża (sprawdzałam, nie ma gorączki ;)) - fotelik kąpielowy :) Zobaczymy czy się sprawdzi ale myślę że tak bo Oskar bardzo lubi się kąpać w dużej wannie, tylko się w niej ślizga i denerwuje. Dziś odbieramy więc pewnie wieczorem będzie pierwszy test ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1417082174.593745.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1417082174.593745.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417082174.593745.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 51
Jouluatto fajne to krzesełko. Ja miałam mojej kupić, ale sama nie wiem. Już dobrze siedzi, a w kąpieli siedzi na gąbce takiej do kąpania dzieci i na niej jej się dobrze siedzi, dupsko jej się nie ślizga i trzyma w miejscu.

ale szalejecie :)

ja na swieta zazyczylam sobie od jednych dziadków sanki, od drugich spiworek, a reszta cioc i wujków ktorzy pytali dostala wykaz drobnych zabawek. I tak, na pewno dostaniemy kule ale tez fajny prezent bedzie mial od jednej z cioc - tygrysek:
Tygrysek – radosne raczkowanie

EDYSIEK ja też 2kupiłam,tylko ta opaska z kokardka w kropeczki jest mało elastyczna i nie wiem czy jej będę ubierać bo ją gniecie,ale twoja ma mniejszą głowę na pewno.Te z kwiatkami fajnie sie naciągają.

O matko widzę ze się tu wątek przeniósł ;-) Słuchajcie. Wiem ze się naraze ale po co tylko kupować dziecku w tym wieku które nic nie rozumie? ;) ja młodej kupiłam wieże drewnianą w Ikei za 20 zł. Od dziadków dostanie kubeczki fp. Od chrzestnej puzzle piankowe a od chrzestnego ksiazeczki Brzechwy i Tuwima. Czyli wartość prezentów 100 zł. A i tak wcale nie uważam żeby tego potrzebowała bo wszystkie zabawki lecą w kąt po 3 min. I najlepiej się bawi jak ktoś się z nią bawi.. albo leży i się jej czyta.. ja wiem ze ona jest "inna" ale kurcze my się obyłyśmy bez takiej ilości zabawek ;-)

Zdecydowałam również ze nie dostanie żadnego zestawu nawet używanego bo mi to dom totalnie zagraci..
Możecie mnie teraz linczowac ;)

Katjuszka nikt Cię nie będzie linczował,jak twoja Klara nie wykazuje zainteresowania zabawkami a do tego ma ich dużo to pewnie ze nie ma co szaleć a zdrugiej strony może nie chce się sama bawic bo ma badziewne zabawki:-D[bez obrazy].Moja ma same grzechotki,i mate którą za miesiac planuje wywalić bo ją nie interesuje,na mikołaja dostanie 2zabawki a na gwiazdkę jedną,nie uważam żeby to było jakoś wiele;-).
Ale my nie mamy babć,cioć które na co dzień kupują prezenty,ja bez okazji też nie kupuje więc do roczku nie dostanie nic a i wtedy pewnie tylko od chrzestnych po prezencie.

Ostatnia edycja:
reklama
Milenko a mi właśnie najbardziej ta w kropeczki się spodobała. Nie wiem czemu Twoja miałaby mieć większą głowę :eek: moja ma obwód 44 cm.
Katjuszka skoro uważasz, że nie potrzeba kupować jej zbyt wielu zabawek to nie kupuj.
Moja na razie zabawki traktuje jak gryzaki, choć powoli zaczynają ją interesować pewne elementy. Lubi jak coś gra albo jak się porusza. A na chwilę obecną jest zachwycona takim badziewnym pieskiem łażąco szczekającym, który po 5 minutach może wyprowadzić człowieka z równowagi.
Ja też nie mam zamiaru przesadzać z ilością, jakiś drobiazg dostanie na mikołaja i potem coś na gwiazdkę, drogiej też nie kupię, bo zwyczajnie mnie nie stać. Może uda się coś kupić z drugiej ręki. Jednak mnie samą cieszą zabawki, więc nie mogłabym odpuścić ;-)

Do góry