reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dziś królują zakupy.Kula zdecydowanie jej się bardziej podoba,mamusi tez heh.Przyszła ta przesyłka i jestem super zadowolona,ciuszki piękne,zadbane,na święta będzie sukienka w czerwoną kratke i biała bluzeczka:tak:.

mika BOMBOWA ta czapka

AULIYA nowe czy używane kupujesz to?
My oprócz kuli dostaliśmy zabawkę gadajaco po polsku,jak wrzuca się piłeczki to gdacze i w ogóle różne dzwięki wydaje.

Załączniki

• 20141124_122025.jpg
    20141124_122025.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
Auliya, i co z tym językiem, bo napaliłam się :D Ale stary, powiedział że mogę kupić jeśli po polsku :D

Nieważne. Kupiłam :p Będzie jako prezent od drugich dziadków, wieczorem ich poinformuję :p

Ostatnia edycja:
Auliya, i co z tym językiem, bo napaliłam się :D Ale stary, powiedział że mogę kupić jeśli po polsku :D

Nieważne. Kupiłam :p Będzie jako prezent od drugich dziadków, wieczorem ich poinformuję :p
Nie oddzwonili grrr ja kupilam z zaplata przelewem i zaplace jutro po odpowiedzi z ich strony. Wkoncu mam 10 dni na rozmyslenie sie :)

Ja wyczytałam na tej zabawce że liczy w języku angielskim,francuskim i hiszpańskim więc pewnie po polsku nie gada;-)ale fajna zabawka,ja już miejsca nie mam na duże zabawki,pora wystopować:-p

MADZIKM śliczna sukienka,piżamka też,my mamy jedna taką dorosłą na 86 ale moja się rozkopuje musiałabym jej skarpety ubierać

Wyszłam z założenia, że po polsku to ja do niego gadam i reszta świata, więc nawet jeśli mówi w innych językach to będzie z korzyścią na przyszłość.
Olśniło mnie: ta zabawka nie może mówić po polsku, bo nie jest wypuszczona na polski rynek. Jouluatto o tym pisała :)

Ostatnia edycja:
Mika ta czapa jest boska!!! :)))

Widze ze narobilam apetytu na ogrodek ;D On na 100% nie gada po polsku. Uczulam na fakt ze sa dwie wersje kolorystyczne i roznia sie iloscia zabawek, prawie wszyscy sprzedawcy wrzucaja zdjecie tej z bialymi sciankami, a wysylaja ta: ImageUploadedByForum BabyBoom1416899430.888317.jpg
w ktorej nie ma telefonu. Ja sie akurat dopytalam przed zakupem i mi babka sciagnela ta z bialym domkiem. Mam w kazdym razie taka nadzieje bo stoi jeszcze nieodpakowane u rodzicow ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416899430.888317.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416899430.888317.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 36
Widzę szał na domki :-)
Czy to ma znaczenie w jakim języku ta zabawka gada, skoro to i tak pewnie niewiele słów ;-) A po za tym niech się uczą od małego języków.
Jedyną zabawką, która do tej pory mieliśmy i gada dużo choć zupełnie bez sensu jest Furby. Mała lubi go słuchać i zjadać mu uszy, bo tylko one nie są kosmate :-D

Ja też już wysłałam polecenie zakupu pchacza i powiedziałam, że może być po angielsku.

Domek rewelacja, co za różnica po jakiemu gada, niech się dziecko od początku osłu****e.
Gdybym tylko ciut więcej miejsca miała to bez zastanowienia bym kupiła, cena jak na tego typu zabawkę całkiem przystępna. Muszę go P pokazać, może się zakocha i jakoś przełknie kolejny mebel.

reklama
Ja mam chwilowo przesyt na gadające zabawki,4szt kupione czekają na obdarowanie,aż się boję jak moja dwójka się do nich dorwie i zaczną wszystkie na raz gadać i grać:szok:.A chrzestna kupiła ten jezdzik co mi się podobał z barierkami tyle ze bez panelu grającego,widać mamy podobny gust bo jej nie sugerowałam jaki;-)
EDYSIEK ciekawe jak moja na pchacz zareaguje,jeszcze nie rozpakowany a kupiony dawno temu.

Do góry