reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dziś królują zakupy.Kula zdecydowanie jej się bardziej podoba,mamusi tez heh.Przyszła ta przesyłka i jestem super zadowolona,ciuszki piękne,zadbane,na święta będzie sukienka w czerwoną kratke i biała bluzeczka:tak:.

mika BOMBOWA ta czapka

AULIYA nowe czy używane kupujesz to?
My oprócz kuli dostaliśmy zabawkę gadajaco po polsku,jak wrzuca się piłeczki to gdacze i w ogóle różne dzwięki wydaje.

Załączniki

• 20141124_122025.jpg
    20141124_122025.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Auliya, i co z tym językiem, bo napaliłam się :D Ale stary, powiedział że mogę kupić jeśli po polsku :D

Nieważne. Kupiłam :p Będzie jako prezent od drugich dziadków, wieczorem ich poinformuję :p

Ostatnia edycja:
Auliya, i co z tym językiem, bo napaliłam się :D Ale stary, powiedział że mogę kupić jeśli po polsku :D

Nieważne. Kupiłam :p Będzie jako prezent od drugich dziadków, wieczorem ich poinformuję :p
Nie oddzwonili grrr ja kupilam z zaplata przelewem i zaplace jutro po odpowiedzi z ich strony. Wkoncu mam 10 dni na rozmyslenie sie :)

Ja wyczytałam na tej zabawce że liczy w języku angielskim,francuskim i hiszpańskim więc pewnie po polsku nie gada;-)ale fajna zabawka,ja już miejsca nie mam na duże zabawki,pora wystopować:-p

MADZIKM śliczna sukienka,piżamka też,my mamy jedna taką dorosłą na 86 ale moja się rozkopuje musiałabym jej skarpety ubierać

Wyszłam z założenia, że po polsku to ja do niego gadam i reszta świata, więc nawet jeśli mówi w innych językach to będzie z korzyścią na przyszłość.
Olśniło mnie: ta zabawka nie może mówić po polsku, bo nie jest wypuszczona na polski rynek. Jouluatto o tym pisała :)

Ostatnia edycja:
Mika ta czapa jest boska!!! :)))

Widze ze narobilam apetytu na ogrodek ;D On na 100% nie gada po polsku. Uczulam na fakt ze sa dwie wersje kolorystyczne i roznia sie iloscia zabawek, prawie wszyscy sprzedawcy wrzucaja zdjecie tej z bialymi sciankami, a wysylaja ta: ImageUploadedByForum BabyBoom1416899430.888317.jpg
w ktorej nie ma telefonu. Ja sie akurat dopytalam przed zakupem i mi babka sciagnela ta z bialym domkiem. Mam w kazdym razie taka nadzieje bo stoi jeszcze nieodpakowane u rodzicow ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416899430.888317.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416899430.888317.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 34
Widzę szał na domki :-)
Czy to ma znaczenie w jakim języku ta zabawka gada, skoro to i tak pewnie niewiele słów ;-) A po za tym niech się uczą od małego języków.
Jedyną zabawką, która do tej pory mieliśmy i gada dużo choć zupełnie bez sensu jest Furby. Mała lubi go słuchać i zjadać mu uszy, bo tylko one nie są kosmate :-D

Ja też już wysłałam polecenie zakupu pchacza i powiedziałam, że może być po angielsku.

Domek rewelacja, co za różnica po jakiemu gada, niech się dziecko od początku osłu****e.
Gdybym tylko ciut więcej miejsca miała to bez zastanowienia bym kupiła, cena jak na tego typu zabawkę całkiem przystępna. Muszę go P pokazać, może się zakocha i jakoś przełknie kolejny mebel.

reklama
Ja mam chwilowo przesyt na gadające zabawki,4szt kupione czekają na obdarowanie,aż się boję jak moja dwójka się do nich dorwie i zaczną wszystkie na raz gadać i grać:szok:.A chrzestna kupiła ten jezdzik co mi się podobał z barierkami tyle ze bez panelu grającego,widać mamy podobny gust bo jej nie sugerowałam jaki;-)
EDYSIEK ciekawe jak moja na pchacz zareaguje,jeszcze nie rozpakowany a kupiony dawno temu.

Do góry