reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dziewczyny a co macie na wyjście Maluszków ze szpitala??? Ja się tak skupiłam na samych ubrankach, że nie mam nic ciepłego w co mogłabym ubrać Szymka jak będziemy musieli wyjść z nim na dwór :sorry2:
Na wyjście założę bodziak z długim rękawkiem na to to śpiocha lub pół śpiocha a dodatkowo zakupiłam kombinezon polarowy tak na wiosnę / jesień no i oczywiście czapeczka i pod szyjkę chusteczkę , mam również wełniany zestaw ale stwierdziłam że kombinezon będzie lepszy :-)

reklama
Ja na wyjście chcę założyć bodziaka, a na to kombinezonik (taki właśnie jesienno-wiosenny). Myślę że spokojnie wystarczy. No i czapeczka, ale to wiadomo :-)

Ja rownież Małego w bodziaka ubiorę i kombinezon polarkowy. Czapeczka obowiązkowo !!!!

Tutaj jest taki "zwyczaj", nieważne czy deszcz, słońce czy wiatr dzieci sie powinno hartować od początku.
Oki zgodzę się żeby nie przegrzewać ale np. przy 10 stopniach i wietrze takie maloty ledwo po porodach bez czapek, skarpet brrrrrr a potem jak widzę te dzieci zasmarkane z gilami wiszącymi do obojczyków to aż żal serce ściska :(

Ja pikole teraz was czytam I zupelnie mi z glowy wylecialo ze musze jechac kombinezon polarowy kupic :/
Mika z tymi golymi nogami to sie z toba zgadzam w 100% jak widze noworodka bez skarpetek to mnie az trzesie:O

Tez zdecyduję się chyba na spiworek polarowy i odkryłam, że brakuje mi jednak ochraniacza i organizera na łóżeczko i będę musiała zamówić. Polecacie jakieś konkretne?

Ja 5 lat temu na 11.04 nie mialam kombinezonu. Body pajac i dwa koce w zaleznosci od pogody, oczywiscie czapeczka tez. Teraz mam awaryjnie od kolezanki pozyczony bo balam si ze bedzie zima jak rok temu... osobiscie bym nie kupowala specjalnie.
Ja mialam wszystkie pierdulki wstawione do koszyczka na komodzie a pieluszki trzymalam w pudelku skrzynia pirata - obecnie syn uzywa jej na zabawki.

kupiłam dzisiaj szlafrok i koszule do karmienia i jestem w szokuuuuuuu :szok: pozytywnym ale zawsze w szoku
byłam w sklepie esotiq bo jestem w klubie i dostałam wiadomośc że dają mi rabat no i tak sobie weszłam żeby się dowiedzieć i kupilam
pictures.php

esotiq_homewear_boschika_31436-42x_119_90_pln.jpg

za uwaga uwaga 60zł za obie rzeczy
a koszula jest suuuuuper bo nie na guziki tylko na napy a szlafrok na zamek i do wiązania

Tez zdecyduję się chyba na spiworek polarowy i odkryłam, że brakuje mi jednak ochraniacza i organizera na łóżeczko i będę musiała zamówić. Polecacie jakieś konkretne?

Ja kupiłam coś takiego:
MUNCHKIN PRZENOŚNY ORGANIZER NA PIELUCHY KOSMETYKI (4062253678) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wydaje się fajny, ale czy niezbędny to trudno powiedzieć. To była raczej taka moja zachcianka, trochę zainspirowana przez jedną z forumek (już nie pamiętam którą). Podoba mi się to, że ma miejsce na pieluchy i wieszaczek. A reszta okaże się za 2-4 tygodni;)

Madziolina łóżeczka świetnie się prezentują... I jak będę szukać turystycznego to chyba jednak skuszę się na tą tablica.pl (bo chyba tam je znalazłaś jeśli dobrze pamiętam), bo do tej pory myślałam, że nowe będę musiała brać a te Twoje to w idealnym stanie widzę :tak:

Jouluatto widzę, że do Ciebie paczki nadal zjeżdżają:biggrin2:. ALE MASZ FAAAJNIE i zakupki super :tak:!!!

nie Kochana, jednak nowe kupilam, bo z tymi uzywanymi, to albo ktos sie nie zgadzal na wysylke, albo jak juz bylam zdecydowana to pisali, ze jednak nie sklada sie dobrze, itp.

reklama
Do góry