Edysiek
odkrywca
Madzik super zakupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzikm, piekne zakupy!
Ja wybralam sie do Lidla wczoraj ok 18ej i po dzieciecych rzeczach wlasciwie juz sladu tam nie bylo xD A tak sie napalilam na mate i spiworek do fotelika...za to mam rajstopki, ochraniacz na materac i kilka kosmetykow. A mate jak sie okazalo mozna zamowic w niemieckim Lidlu przez internet Przy okazji, ceny na kosmetyki Hipp sa w Lidlu tansze o polowe w stosunku do Rossmana i Superpharm.
Lozeczko kupione juz stoi u rodzicow od grudnia, a mi sie nagle odwidzialo i stwierdzilam ze na poczatek chce kolyske Maz sie troche buntowal, ale juz dal za wygrana i dzis zamawiamy
Tylko jeszcze nie wiem jaki kolor bedzie, bo nieopatrznie w ramach stosowania metody negocjacyjnej na kij i marchewke powiedzialam ze on moze wybrac KOŁYSKA drewniana kolory do wyboru DARLAND (3936773680) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wy tez tak macie ze kupujecie i kupujecie ta wyprawke i konca tego wszystkiego nie widac?
Ja kilka razy dziennie patrze na swoja liste i mam wrazenie ze z istotnych elementow to nie mamy prawie nic...