reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Madzikm, piekne zakupy! :)

Ja wybralam sie do Lidla wczoraj ok 18ej i po dzieciecych rzeczach wlasciwie juz sladu tam nie bylo xD A tak sie napalilam na mate i spiworek do fotelika...za to mam rajstopki, ochraniacz na materac i kilka kosmetykow. A mate jak sie okazalo mozna zamowic w niemieckim Lidlu przez internet :) Przy okazji, ceny kosmetykow Hipp sa w Lidlu nizsze o polowe w stosunku do Rossmana i Superpharm.

Lozeczko kupione juz stoi u rodzicow od grudnia, a mi sie nagle odwidzialo i stwierdzilam ze na poczatek chce kolyske ;) Maz sie troche buntowal, ale juz dal za wygrana i dzis zamawiamy :)
Tylko jeszcze nie wiem jaki kolor bedzie, bo nieopatrznie w ramach stosowania metody negocjacyjnej na kij i marchewke powiedzialam ze on moze wybrac ;) http://allegro.pl/kolyska-drewniana-kolory-do-wyboru-darland-i3936773680.html

Wy tez tak macie ze kupujecie i kupujecie ta wyprawke i konca tego wszystkiego nie widac? ;)
Ja kilka razy dziennie patrze na swoja liste i mam wrazenie ze z istotnych elementow to nie mamy prawie nic...

Ostatnia edycja:
Madzikm, piekne zakupy! :)

Ja wybralam sie do Lidla wczoraj ok 18ej i po dzieciecych rzeczach wlasciwie juz sladu tam nie bylo xD A tak sie napalilam na mate i spiworek do fotelika...za to mam rajstopki, ochraniacz na materac i kilka kosmetykow. A mate jak sie okazalo mozna zamowic w niemieckim Lidlu przez internet :) Przy okazji, ceny na kosmetyki Hipp sa w Lidlu tansze o polowe w stosunku do Rossmana i Superpharm.

Lozeczko kupione juz stoi u rodzicow od grudnia, a mi sie nagle odwidzialo i stwierdzilam ze na poczatek chce kolyske ;) Maz sie troche buntowal, ale juz dal za wygrana i dzis zamawiamy :)
Tylko jeszcze nie wiem jaki kolor bedzie, bo nieopatrznie w ramach stosowania metody negocjacyjnej na kij i marchewke powiedzialam ze on moze wybrac ;) KOŁYSKA drewniana kolory do wyboru DARLAND (3936773680) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wy tez tak macie ze kupujecie i kupujecie ta wyprawke i konca tego wszystkiego nie widac? ;)
Ja kilka razy dziennie patrze na swoja liste i mam wrazenie ze z istotnych elementow to nie mamy prawie nic...

hmmm ja mam wrażenie, że mam prawie wszystko :)
Jeszcze domówiłam wczoraj tetr i pielucho-ceratek do wózka. No i płyn do kąpieli i waciki duże zamówiłam.

Jestem gotowa :)

Co do kołyski- Kaj miał identyczną tylko jasną.
Faaajna :D

Fajny kolor kołyski, na moje oko tzw. wenge :-) czemu mnie nie dziwi że to mężczyzna kolor wybierał
Widzę że Lidl zrobił furorę, przynajmniej u większości które tam zaglądnęły tam wczoraj. Ja wysłałam teściową i podobno coś kupiła ale mówiła że prawie przez ciężarne została staranowania i że jej z rąk rzeczy wyrywały :-D hehe drapieżne bestie! Zawsze powtarzałam, nie zadzieraj z ciężarówką :-)

U mnie z zakupami to będzie pewnie tak jak zakładałam że w marcu większość kupię. Zresztą niedużo mi zostało do dokupienia. W sumie to jedno zamówienie z allegro i po krzyku. No i drugie zamówienie to łóżeczko i materac. Rilla czekam niecierpliwie na opinię odnośnie łóżeczek i wtedy będę zamawiać. Wczorajsze zakupy lidlowe były moimi pierwszymi zakupami dla malucha. Nie licząc proszku do prania :-)
A teraz obiecane zdjęcia reszty ciuszków.
Bluzeczki i kaftaniki
DSC_0476[1].jpg
Półśpiochy i dwa sweterki
DSC_0478[1].jpg
Spodenki
DSC_0480[1].jpg

Załączniki

• DSC_0476[1].jpg
    DSC_0476[1].jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC_0478[1].jpg
    DSC_0478[1].jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC_0480[1].jpg
    DSC_0480[1].jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 99
Jouluatto super kołyska :-)
Marcia fajna kolekcja, jak zbierzesz wszystko razem to wcale nie masz mniej ode mnie :tak:

a ja wczoraj upolowałam w lumpku WP_001305.jpg

Załączniki

• WP_001305.jpg
    WP_001305.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry