reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

LIDL dzisiaj króluje,ja w końcu nie pojechałam bo nie mam nigdzie po drodze a w najbliższym 20km odemnie podobno była garstka i po 10tej ciuszki przebrane,może po proszek i art higieniczne podjade w środę jak będę w Krakowie.A ja dzisiaj kupiłam ładny kocyk w różową krateczkę i oglądałam wózki.

reklama
Madzik - fajowe zakupy, uwielbiam sklep Ikea właśnie za te wszystkie super praktyczne schowki, organizery, pokrowce itp, itd

Sandra- fajnie zakupki. i wózeczek też taki wioseny.

Vilutti- nie ma to jak lumpeks. za grosze a ile ciuchów.

Ancona- święte słowa. Swoją drogą nie wyobrażam sobie mężczyzny przynajmniej mojego w ciąży. chyba by się zastękał na śmierć a poród doprowadził by go do szaleństwa. u niego katar to już choroba na miarę leżenia.

Kroczek- fajne łóżeczko.

Ja czekam na dodatkową pakę ubranek tym razem typowo "dziewczyńskich". znajoma urodziła synka więc zrobiłyśmy wymianę. Już się doczekać nie mogę bo do tej pory wszystkie ciuszki ma Antosia po Alanie powybierałam takie w miarę uniwersalne a typowo dziewczęce miałam dokupować z czasem wedle potrzeb.
Jak tylko je popiorę to zrobię fotki i powklejam. już mam parę zdjeć porobionych i co mam chwilę spokoju żeby je wam powklejać to mąż gdzieś jedzie i zabiera tel.

Madzik - fajowe zakupy, uwielbiam sklep Ikea właśnie za te wszystkie super praktyczne schowki, organizery, pokrowce itp, itd

Sandra- fajnie zakupki. i wózeczek też taki wioseny.

Vilutti- nie ma to jak lumpeks. za grosze a ile ciuchów.

Ancona- święte słowa. Swoją drogą nie wyobrażam sobie mężczyzny przynajmniej mojego w ciąży. chyba by się zastękał na śmierć a poród doprowadził by go do szaleństwa. u niego katar to już choroba na miarę leżenia.

Kroczek- fajne łóżeczko.

Ja czekam na dodatkową pakę ubranek tym razem typowo "dziewczyńskich". znajoma urodziła synka więc zrobiłyśmy wymianę. Już się doczekać nie mogę bo do tej pory wszystkie ciuszki ma Antosia po Alanie powybierałam takie w miarę uniwersalne a typowo dziewczęce miałam dokupować z czasem wedle potrzeb.
Jak tylko je popiorę to zrobię fotki i powklejam. już mam parę zdjeć porobionych i co mam chwilę spokoju żeby je wam powklejać to mąż gdzieś jedzie i zabiera tel.

super :) będziesz mieć ubranka dla dziewczynki a koleżanka dla chłopca- udało wam się :)

Madzikm super zakupy! Ja wczoraj oglądałam na allegro taki organizer do szuflady :-) chętnie pojechałabym do ikei ale mam ciut za daleko i nie ma mnie kto zawieźć a po twoich zakupach widzę że jest tam duuuużo fajnych rzeczy :tak:
Ola fajnie mieć kogoś z kim można się wymienić! Super :-)
Milenka a gdzie fotka kocyka? wszystkie lubimy oglądać nowe zakupki :-)

Właśnie wróciłam z lidla i muszę się przyznać że nie kupiłam nic małemu :D jakoś mi się nie podobały ani jakościowo ani wyglądem. Marudna jestem ;) ale to dobrze, bo już nie bardzo mam gdzie chować ubranka :D

ANCONA wstyd sie przyznać ale nie umiem w grać zdięć do kompa,w przyszłym tygodniu jak już popiorę i zrobię zakupy to wszystko obfocę i małż mi w gra fotki to wstawię.

madzik super zakupy!! mega mi się podoba ten pikowany kocyk, szukam właśnie czegoś co będzie można położyć na podłogę małej. i dzięki za pomysł z przegródkami do szuflad! uratują mi życie :D

w lidlu byłam dziś też, ale też mi jakoś te ciuszki nie podpasowały, a to kupiłam rajstopki bo były ładne i grube i proszki lovelli jeden do białych jeden do kolorów w razie czego gdyby mała dostała uczulenia na ten woolite w którym jej piorę ciuszki :p a ciuszki mam większość na 62 bo mała raczej na pewno będzie duża, na 56 mam dwa komplety do szpitala i jeden kombinezon..

reklama
Super zakupy dziewczyny :-) a ja miałam dzisiaj wybrać się do Lidla ale jakoś czasu zabrakło ale z tego co czytam to chyba jutro nie ma po co jechać buu szkoda no ale cóż zajadę i może coś uda Mi się jeszcze kupić a jak nie to na pewno mąż będzie zadowolony bo mówi że już mamy strasznie dużo tych ubranek :-)

Do góry