reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

pomimo iż imprezka jest dzisiaj, julka juz dostała pare prezentów- od dziadków (rodziców P.) całą wielgaśna torbe ubranek z coccodrillo, kubusiowo-puchatkowy tort (śliczny!!!) i 300 zł, od brata P i jego narzeczonej - pościel, szlafroczek i duży ręcznik, od mojej siostry (chrzestnej julki) dostała kaskę...

reklama
my juz po imprezce!!!

wszystko sie udało jak trzeba, goście zadowoleni i najedzeni porozjerzdzali się parenaście minut temu.... tylko ja czuje sie troche padnięta, chociaz i tak dużo pomogli mi w trakcie imprezy siostra i teściu:tak::tak:

nie wiem tylko jak mam interpretować wybory julki, bo najpierw sięgnęła po nowy testament, potem po stówkę:-p, a na końcu wzięła obrączkę...

jeśli chodzi o prezenty - dostała kilka zabawek edukacyjnych, najbardziej podoba mi się "gadający warsztat" z fisher price, julia jest nim po prostu zachwycona... bawiła się nim do upadłego, nawet w łóżeczku:-D oprócz tego dostała rowerek, zabawki do kąpieli, grające przytulanki, mnóstwo ubranek i kaskę.

oj lece juz, bo późno

Ewa , super ze imprezka się udała:tak:prezenty fajowe a wybór Julki hmmm... dość ciekawy:-D

ja aż się boje dzisiejszego dnia ale jakoś przeciez będzie i mam nadzieję ze goście zwiną sie ok 21 bo dłużej nie dam rady funkcjonowac -spalam 4 godziny:no:

Witam my juz tez po imprezce:tak:udala sie chyba zadowoleni wszyscy a ja padnieta mialo nie byc kolacji lae ktos rzucil hgaslo robimy grila no i co musialam szybko salatke robic pomidor ogorek co miALAM I POD REKE MI PODLECIALO :tak::-D:-D:-Dwyciagnelam grzybki ogorki ryby w occie doslownie latalam ze wszystkim az sie dziwili ale ok
Misia usmiechnieta wiecie co meza babcia podsuwala jej wszystko i wybrala rozaniec pieniadze a na koncu chwycila za kieliszek i go zbila chyba naszczescie:tak:jestem pewna ze ksiazeczke by wybrala gdyby nie babcia no ale co zrobic
A prezenty;kaske,ciuchy,zabawki do kapieli i tak ogolnie jakies inne tort pyszny z fontanna i sama dmuchala ale jej pomoglismy:-D ogolnie ok wyszlo dobrzeze juz po a no i pogoda dopisala

PADAM NA TWARZ:-p

impreza udana, prawie juz posprzatałam(prawie robi dużą różnicę:-p),były zgrzyty ale szczerze mówiąc ciesze się że teściówka z babcia siedziały w kuchni bo pierwszą impreze urodzinową małej spędziełam razem z nią a nie przemierzając trasę kuchnia-salon.salon- kuchnia, żarcia tyle zostało że nie pójde na zakupy przez miesiac:tak:
mała wybrała krzyzyk i kieliszek nic innego ją nie interesowało wiec Marta(moja cięzarna) stwierdziła że mała jak dorośnie bedzie chlać z księdzem:baffled:;-)

tort był pyszny ale tak nasączony wóda że ho, ho ja się zorientowałam dopiero jak mała wcieła pół wielkiego kawałka:sorry2:i pewnie bym się nie skapła(nie próbowałam) gdyby K. nie zwrócił mi uwagi zebym małej już nie dawała.
prezenty fajowe, mała zachwycona najbardziej stoliczkiem eduk. i telefonem:tak:był jeszcze rowerek, fotelik,ciuszki no i kasa

Ewa, Mada, Pati - fajnie, ze i u Was imprezki sie udaly! :tak:
I jak sie oblowily w prezenciki :-D;-) Warto bylo sie natrudzic z przygotowaniami ;-)

Mada, nie opila Ci sie Ami po tym torciku? :-D Ale zeby zrobic dziecku tort nasaczony wodka to juz lekka przesada :szok:

Pati, Mada, super, ze imprezki sie udaly :-D
Ale z tym tortem z alkoholem to przegiecie po prostu, kto inteligentny malemu dziecku na urodziny robi tort nasaczony alkoholem!! To nie mozna zrobic ponczu owocowego??

reklama
tort był zamawiany w najlepszej cukierni w sosnowcu i kosztował 200zł(wymysł babci-zastaw sie a postaw sie) ale ja przy zamawianiu byłam i specjalnie zaznaczyłam ze absolutnie alkoholu ma nie być bo chce żeby mała tez zjadła, po za tym przyzdobienie tez samo mówi za siebie napis jak byk"roczek amelki":wściekła/y:

Do góry