reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Wama, no to super, ze bylo milo:-) a Pat, niezle sobie wykombionowal z tymi wrozbami;-)
teraz tylko Alutka, i imprezy roczniakowe za nami
teraz tylko Alutka, i imprezy roczniakowe za nami
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Wama, swietnie, ze urodzinki sie udaly!
:-) A wybor Pata kapitalny! ;-)

Hej z tego wszystkiego zapomniałam napisac jak u nas mineły urodzinki były tydzien temu w sobote było dosyc miło, był torcik i inne pysznosci,mała dostała mase zabawek i kase a nejlepsza jest lalka ,ktorej jak sie wyjmie smoczek to wyje hanka nagminnie jej tego smoczka wyciąga i idzie sobie a ja musze latac i zatykac bobaska bo łeb moze rozbolec

Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Spoznieni, ale ZYCZYMY WSZYSTKIM ROCZNIAKOM DUZO ZDROWKA I RADOSCI!!!
U nas impreza tez sie udala.
Na dzialce, a jakze ;-) Co prawda byli sami dorosli, bo dzieci to malo u nas w rodzinie. Dopiero zacznie sie wysyp ;-) Takze na 3 urodziny mysli, ze ekipa sie zbierze ;-)
Taras przybrany balonami, goscie w czapeczkac ... hehe, fajnie to wygladalo.
Tort robilam ja. Biszkopt z kremem na mleku ryzowym i masle roslinnym ( maly mleka nie toleruje ), przybrany borowka amerykanska i malinkami prosto z krzaka. Ulubione owoce Mateuszka. No i grill dla doroslych.
Mateuszek poszedl spac o 21, a my do 1 w nocy siedzielismy.
Udokumentowane ;-)
Z prezentow, to jakies drobiazgi od kazdego, ale glownie to pieniazki. Zbieralismy na jakis plastikowy malpi gaj do ogrodu. Ze zjezdzlnia, hustawka i takie tam. Co to bedzie sluzylo mu przez jakies kilka lat.
Wezme sie niebawem za szukanie czegos takiego.
Moze jakbyscie mialy jakies pomysly to czekam na rady.
U nas impreza tez sie udala.
Na dzialce, a jakze ;-) Co prawda byli sami dorosli, bo dzieci to malo u nas w rodzinie. Dopiero zacznie sie wysyp ;-) Takze na 3 urodziny mysli, ze ekipa sie zbierze ;-)
Taras przybrany balonami, goscie w czapeczkac ... hehe, fajnie to wygladalo.
Tort robilam ja. Biszkopt z kremem na mleku ryzowym i masle roslinnym ( maly mleka nie toleruje ), przybrany borowka amerykanska i malinkami prosto z krzaka. Ulubione owoce Mateuszka. No i grill dla doroslych.
Mateuszek poszedl spac o 21, a my do 1 w nocy siedzielismy.
Udokumentowane ;-)
Z prezentow, to jakies drobiazgi od kazdego, ale glownie to pieniazki. Zbieralismy na jakis plastikowy malpi gaj do ogrodu. Ze zjezdzlnia, hustawka i takie tam. Co to bedzie sluzylo mu przez jakies kilka lat.
Wezme sie niebawem za szukanie czegos takiego.
Moze jakbyscie mialy jakies pomysly to czekam na rady.
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Ipanema, super, ze wsyztsko poszlo po waszej mysli a impreza nalezal do udanych:-)
reklama
Podziel się: