reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

reklama
u nas roczek Szantuski wypada dokladnie w dzien naszego slubu i wesela.. wiec poprosimy ksiedza o modlitwe w trakcie mszy za mala i blogoslawienstwo dla niej no i torcik bedzie na weselku - a rodzinka i tak cala bedzie wiec jakos tak to polaczymy razem :D

Sandrus ja wiem ze niezbyt "wtajemniczona" jestem, ale z tego tylko co przeczytalam tutaj wydaje mi sie ze wlasnie chociazby "od picu" zaprosic nawet tych dziadkow zeby nie gadali pozniej jakis glupot.. przyjda nie przyjda -trudno - pewnie nawet gdyby sie zjawili nie beda dlugo siedziec..
no a pan T. moze wlasnie sam zapyta o roczek ?

eh to wam powiem znajoma ktora ma synka (ktory kilka dni temu mial roczek ) rozeszla sie z mezem i to bardzo niedawno- tata synka - i tez kretyn.. bo juz inaczej go nazwac nie moge.. nawet sie nie zainteresowal roczkiem malego..
przykre to.. rodzice rodzicami.. ale zeby o swoim chlopcu nie pamietac - a roczek to w koncu pierwsza z tak waznych chwil w zyciu dziecka... :/

no wlasnie sandra..jak przyjada to wspomnij ze robisz i mozesz zaprosic, a co do T. to on sam powinien sie zainteresowc czy Sarka bedzie miala robione urodzinki czy nie i wydaje mi sie ze nie musisz go zapraszac bo skoro jej ojcem to powinin wiedziec ze powinien tam byc...nie dal ciebie jesli nie chce ale dla wlasnej coreczki

Wlasnie dziewczyny, T. powienien sam sie zainteresowac urodzinami wlasnego dziecka!
Ok, koniec tematu T. na tym watku :-)

impreza, impreza ale tak jak na ktoryms z watkow wspomniala Ipanema,ze co z prezentami dla dzidzioli??

mnie rodzina podpytuje co by Majci kupic ,a ja nie mam pomyslu.....a Wy ?

impreza, impreza ale tak jak na ktoryms z watkow wspomniala Ipanema,ze co z prezentami dla dzidzioli??

mnie rodzina podpytuje co by Majci kupic ,a ja nie mam pomyslu.....a Wy ?
ja chcialam nocnik, garnek do gotowania na parze, pchacza i cos takiego na pamiatke co postaram sie dac w zdjeciu dobra weszlo tam sie odbija nozka albo raczke i wkleja miesiac po miesiacu zdjecie dziecka i pach na sciane :p

Ta, roczek zbliza sie wielkimi krokami. U nas akurat wypada w niedziele:tak:
Kurcze, pomysł z tym garnkiem jest swietny. Tylko ze u mnie raczej nik sie nie bedzie pytał jaki prezent kupic tylko zdecyduja sami albo dadza kaske.
Tydzien po urodzinkach małej my bedziemy swietowac druga rocznice ale juz nad morzem przy zachodzie słonca:-D:-D

A co do konfetti na imprezka to cały czas rozgladam sie po allegro ale chyba kupie ja najzwyczajniej w sklepie.

reklama
Witam. Chciałam się tylko przywitać. Przeglądałam sobie wpisy i zwróciłam uwagę na imię Twojej królewny:) Moja malutka też ma na imię Maja i 18 sierpnia kończy Roczek! Pozdrawiam:)

Do góry