reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Aaaaa... Ty już masz gotowy pokoik? Przerażacie mnie dziewczyny bo ja nawet nie jestem zdecydowana co gdzie i jak tylko jakieś zarysy w głowie..
Ale co by nie było pokoik cudny <3
To jest wizualizacja tylko - mój szwagier jest architektem wnętrz Wykańczamy dom i nic nie jest gotowe, a z wyprawką czekam do przeprowadzki - nie mam pół ciuszka nawet.
aga6
Fanka BB :)
To jest wizualizacja tylko - mój szwagier jest architektem wnętrz Wykańczamy dom i nic nie jest gotowe, a z wyprawką czekam do przeprowadzki - nie mam pół ciuszka nawet.
ufff... ulżyło mi ;PP Aż się wzięłam za to i znalazłam fajną listę wyprawkową
wklejam ją w temacie wyprawkowym.
czarrownica
podaj linka do sprzedawcy, w super cenie sie wyrobiłasJa taką komodę, łóżeczko i przewijak znalazłam za niecałe 800 zł na all. Są różne wersje kolorystyczne ale ja stawiam na biel, a 3 ściany jasno szare i jedna taka blado różowa albo wszystkie szare i sufit różowy p
aga6
Na allegro są, nick sprzedawcy: KoloroweSny24podaj linka do sprzedawcy, w super cenie sie wyrobiłas
Nie wiem czy tu linki mozna wstawiac?
czarrownica
Oki, dziękuje
Lavender89
Wszystkozajete; pieknie bedzie! Te góry to naklejka/tapeta/rękodzieło?
Paulina: kącik dla maluszka to tez wdzięczny temat! Do roku cały świat zamyka sie do łóżeczka, dekoracji i kosza z zabawkami ;-) potem jest juz tylko gorzej ;-)))
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Paulina: kącik dla maluszka to tez wdzięczny temat! Do roku cały świat zamyka sie do łóżeczka, dekoracji i kosza z zabawkami ;-) potem jest juz tylko gorzej ;-)))
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Lavender koleżanka ma mi namalować a na wizce jest akurat naklejka użyta.
Podziel się: