reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Muszę się do mojego architekta wnętrz uśmiechnąć za jakiś czas - dobrze mieć takowego w rodzinie i wymieniać z nim usługi barterowo Zastanawiam się tylko nad funkcjonalnością takiego rozwiązania, czy to jest wygodne przy maluchu wyjmowanie go z tak zabudowanego łóżeczka itp
Lavender89
Fanka BB :)
Mięta na suficie <3
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jasne konsultuj, oni się znają lepiej weź też pod uwagę, że pokój (chyba) robisz na dobrych kilka lat, a jak maluch będzie miał 3 latka to rzadko będziesz go wyciągaćMuszę się do mojego architekta wnętrz uśmiechnąć za jakiś czas - dobrze mieć takowego w rodzinie i wymieniać z nim usługi barterowo Zastanawiam się tylko nad funkcjonalnością takiego rozwiązania, czy to jest wygodne przy maluchu wyjmowanie go z tak zabudowanego łóżeczka itp
malinka122
Początkująca w BB
oj jak mi się marzy taki pokoik .. aktualnie mamy malutkie mieszkanko i małe perypetie na razie jesteśmy w kawalerce trzymajcie kciuki żeby to się zmieniło
mama_NS
Fanka BB :)
Malinka mi tez sie marzy zmiana. W tej chwili jestesmy na 45,2 ale zdecydowanie mamy za duzo rzeczy na takie mieszkanie a jeszcze jakby tu dzidzia miala dojść... Mamy tylko mijsca tyle co na lozeczko i jak wywale biurko to postawic tam mozna komode z ssufladkami taka niska na ubranka.wiecej miejsca brak..heh[emoji3] ale mam nadzieje,ze zmienimy przed narodzinami. Ide juteo dowiedziec sie jaka rata wyszlaby za kredyt za dom bo ze zdolnosc mamy to juz wiem,ale teraz pytanie czy nas nie zabije rata miesieczna przy kosztach utrzymania domu a kredyt 25 lat to roznie może byc z praca itd... Dlatego mam nadzieje ze udzwigniemy rate.
Wy tez cos szukacie?
Wy tez cos szukacie?
malinka122
Początkująca w BB
Chciałabym szukać ale jak napisałam na razie mamy małe perypetie także ciężko nam na razie czego kolwiek szukac.
My mamy 2 pokoje, także pokoik dziecięcy będzie z naszą sypialnią połączony ;-) Z czasem może się coś zmieni :-)
Mebelki mamy wybrane łóżeczko z szufladą i przewijak z komodą, który później można obrócić i służy za normalną komodę
https://magicznypokoik.pl/environme...oductGfx_c636b27f44153e19f8dd42d7a8fd0005.jpg
Mebelki mamy wybrane łóżeczko z szufladą i przewijak z komodą, który później można obrócić i służy za normalną komodę
https://magicznypokoik.pl/environme...oductGfx_c636b27f44153e19f8dd42d7a8fd0005.jpg
reklama
My równiez pokoiku nie będziemy urządzać, bo nie mamy warunków. Posiadamy tylko dwa pokoje i oba juz są zajęte :-) Mały pokój ma córcia i w nim urzęduje ( a rok temu robiliśmy jej remont) , więc maleńswo bedzie zapewne z nami póki co. Muszę tylko wymyśleć gdzie łóżeczko wstawić bo ciasno strasznie.
Podziel się: