reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

Mommy, LayDeek, no juz prawie gotowe :tak::tak::tak::tak::tak: i faktycznie podobne :-D

AZA, oglądałam zdjęcie i podszedł młody. patrzy się na Twojego syna i mówi "ja tam chcę być!" :-D:-D:-D:-D na tym dywanie chyba ;-);-)

ja właśnie rozłożyłam młodemu tory i znowu cały pokój zawalony :rofl2:

reklama
Agulqa oczywiście, że tak jest :p
Jej biednej każemy sprzątać, a ona niewinna :p

Wcześniej jej się z tym udawało, bo raz, ze Tymek nie umiał mówić i sie bronić, a dwa jego zabawki też były u niej w pokoju, ale teraz już nie ma tak
łatwo :p

:-D

Pompon ten mniejszy granatowy bo lampy mam z granatem u muszę gdzieś przemycić ten kolor jeszcze ;-)

Lepiej , żeby mały jeszcze posiedział w brzuchu :-D dzisiaj ciuszki będę wywalać wszystkie. Pewnie znając mnie, wywalę i usiądę nad nimi :-D Zabawki też już kupuję i w środę odbieram kosz na zabawki nawet :-D Nie sądzę żeby na razie się przydało no ale zabawki muszą być :-D

Agulqa na 25 cm jest głęboka ta półka.

:-D

Pompon ten mniejszy granatowy bo lampy mam z granatem u muszę gdzieś przemycić ten kolor jeszcze ;-)

Lepiej , żeby mały jeszcze posiedział w brzuchu :-D dzisiaj ciuszki będę wywalać wszystkie. Pewnie znając mnie, wywalę i usiądę nad nimi :-D Zabawki też już kupuję i w środę odbieram kosz na zabawki nawet :-D Nie sądzę żeby na razie się przydało no ale zabawki muszą być :-D

Agulqa na 25 cm jest głęboka ta półka.

Musze tak zrobić żeby zdjęcie dodać.... o złożona "kołyska". Niech mi ktoś tylko napisze skąd ja wytrzasne prześcieradło na materac o wym. 83×50....

Musze tak zrobić żeby zdjęcie dodać.... o złożona "kołyska". Niech mi ktoś tylko napisze skąd ja wytrzasne prześcieradło na materac o wym. 83×50....

Nie dodało.

Załączniki

• 1416658198328.jpg
    1416658198328.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kup normalne jak do łóżeczka i pospinaj pod spodem,ja poprzednio nie miałam do kołyski i założyłam 120x60 i już ,a teraz kupiłam takie specjalnie do kołyski ale pasuje też na materacyk do wózka 38x80

Bada właśnie widziałam te do kołyski, myślałam , że będzie ok a tu doopa jak wymierzyłam... Za małe. Chyba będę musiała zrobić tak jak piszesz bo co innego położę na materacyk. Przecież jak mały uleje czy coś to nie będę go ciągle prała. Nie wykonalne.

Albo kupię poszewkę jak na przewijak i może będzie pasować?

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo ładne macie pokoiki dla maluszków :tak: My na razie kombinujemy w mebelkami, ale pokoik będziemy urządzać i malować dopiero na wiosnę, na razie łóżeczko i komoda będą w sypialni

Do góry