Cudne macie pokoiki. Przypominają mi mój na początku, taki pusty był a teraz lawina zabawek ))) Ja mogę polecić te makarony co Mommy pokazała bo super się prezentują w pokoju dziecięcym )) Owszem po praniu muszę im chwilę poświęcić na rozplątanie ale nie jest źle. Może trzeba by było je połapać gumkami recepturkami przed praniem. Dodałam Wam tez dywan dla tych co będą miały chłopców. Jest bardzo przyszłościowy i Konrad do tej pory bawi się na nim autami. Długo szukałam takiego co by nie był płaski i sztywny jak te popularne wykładziny z ulicami.
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Mommy piękny pokoj! Jedyne co bym zmieniła to pompon niebieski na drugi pomarańczowy ;-)
Laydeek też super pokój zresztą fakt bardzo bo dobry do Mommy
Aza ale kolorowo i przytulnie! Bardzo przyjemny pokój :-)
Laydeek też super pokój zresztą fakt bardzo bo dobry do Mommy
Aza ale kolorowo i przytulnie! Bardzo przyjemny pokój :-)
Bada bym zapomniała... literki zajefajne... zazdraszczam talentu męża Mój to bardziej techniczne rzeczy robi ale remonty itp. też potrafi choć nie lubi
Doggi pościel cudna Z tymi poduchami to fajna alternatywa dla ochraniacza.
Femme ja to lubię kolorowe pokoiki dziecięce bo jeszcze zdąży mieć poważny
Doggi pościel cudna Z tymi poduchami to fajna alternatywa dla ochraniacza.
Femme ja to lubię kolorowe pokoiki dziecięce bo jeszcze zdąży mieć poważny
AZA oli pokój tez na początku był taki fajny pusty, porządek... A teraz dwa razy dziennie wojna bo bałagan okrutny co posprzata zaraz po coś idzie i znów pobojowisko a mnie trafia szlag co yo za patologia. I stacha narazie porządek i jeszcze trochę będzie porządek ale z każdym miesiącem jego życia będzie yo co i Oli na bank
agulqa_b
Fanka BB :)
Ogladalyscie na fb filmik jak dziewczynka tlumaczy tacie ze nie moze posprzatac bo nie ma sily?
reklama
Podziel się: