reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

Cudne macie pokoiki. Przypominają mi mój na początku, taki pusty był a teraz lawina zabawek :)))) Ja mogę polecić te makarony co Mommy pokazała bo super się prezentują w pokoju dziecięcym :))) Owszem po praniu muszę im chwilę poświęcić na rozplątanie ale nie jest źle. Może trzeba by było je połapać gumkami recepturkami przed praniem. Dodałam Wam tez dywan dla tych co będą miały chłopców. Jest bardzo przyszłościowy i Konrad do tej pory bawi się na nim autami. Długo szukałam takiego co by nie był płaski i sztywny jak te popularne wykładziny z ulicami.

Załączniki

• DSC_0638.jpg
    DSC_0638.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 84
  • firanki.jpg
    firanki.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Mommy piękny pokoj! Jedyne co bym zmieniła to pompon niebieski na drugi pomarańczowy ;-)

Laydeek też super pokój zresztą fakt bardzo bo dobry do Mommy :-D

Aza ale kolorowo i przytulnie! Bardzo przyjemny pokój :-)

Bada bym zapomniała... literki zajefajne... zazdraszczam talentu męża :) Mój to bardziej techniczne rzeczy robi ale remonty itp. też potrafi choć nie lubi :)

Doggi pościel cudna :) Z tymi poduchami to fajna alternatywa dla ochraniacza.

Femme ja to lubię kolorowe pokoiki dziecięce bo jeszcze zdąży mieć poważny :)

AZA oli pokój tez na początku był taki fajny pusty, porządek... A teraz dwa razy dziennie wojna bo bałagan okrutny co posprzata zaraz po coś idzie i znów pobojowisko a mnie trafia szlag co yo za patologia. I stacha narazie porządek i jeszcze trochę będzie porządek ale z każdym miesiącem jego życia będzie yo co i Oli na bank :(

Ja czasem wolę sama posprzątać, bo jak patrzę jak dzieciaki to robią to mnie krew zalewa :-p
Chociaż dzisiaj Nikola nawet się stara i sama z siebie coś tam schowa:-p

Alecta wow... we dwójkę widzę raźniej robić bałagan :))) Konrad uwielbia sprzątać i często mnie strofuje, że mam bałagan w sypialni. Mam nadzieję, że tak mu już zostanie bo ja jestem okropnym bałaganiarzem.

reklama
Do góry