reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

reklama
Jasne ze dlatego ;-)

Dobra laski
Kto ma niewyparzony jezyk niech powstrzyma sie od komentarzy zeby nie wkur.wic ciezarnej ;-)
Ł stwierdzil ze troche łyse to drzewo ;-) no ale w koncu zima jest nie? :p
A tak serio jak znajde wene znowu to cos domaluje :p

Załączniki

• 1416742556679.jpg
    1416742556679.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga drzewo fajne :-)
Ja bym dorobiła do tego jakieś ptaszki z filcu czy bristolu i podoklejałabym na gałęziach do tego jakieś listki i już w ogóle byłoby super :-)

Alecta wlasmie myslalam o tym
Na pewno beda domalowane liscie
Moze kwiatki
No i nie wiem czy moje sowy ktore zrobilam nie beda siedzialy na drzewie ;-)
Poza tym te dwie galezie poziome sa celowe, tam maja wisiec brazowe poleczki

Agulqa drzewo pierwsza klasa!

Ja się za malowidła ścienne nie zabieram, bo brak mi talentu. Raz pomalowałam kiedyś drzwi od szafy i do dzisiaj straszy w sypialni, bo to miało być drzewo, ale wyszły jakieś straszne czarne badyle bez liści, z dodatkami brązu.. Wygląda okropnie, będziemy na pewno to likwidować przed narodzinami małego, żeby mógł spać spokojnie ;-)

Agulqa mi tam się podoba :-) nie myslalas o dziupli? A samo drzewko możesz zmieniać zależnie od pory roku ;-) w sensie kolor liści itd

reklama
Do góry