reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

Mommy mamy podobne pokoiki :)
Komoda stoi w tym samym miejscu. Tam gdzie u ciebie łóżeczko u mnie szafa. A łóżeczko stoi tam gdzie u Ciebie deska :)
Nawet misia mamy podobnego :)))

reklama
Doggi nie wiem czemu, z tel dodawałam zdjęcie bo inaczej nie mogę :dry:

Lay hehe ja już kiedyś dodawałam zdjęcia i szafę mam na tej samej ścianie co komoda ale w 2 kącie a po stronie łózeczka w kącie stoi regał jeszcze :) Między komodą a szafą będzie tv wisiał a między łózeczkiem a regałem będzie fotel stał. Ale to jeszcze, jeszcze ;-)

A miśka dostałam od małża na jakąś rocznicę, jest taki duży jak ja :-D

Łyso mi tak po obu stronach okna.... Nie wiem co tam zrobic... Nie wiem, czy zasłony zawiesić (wszędzie mam zasłony) czy rolety... No i to imię nad łóżeczko chce zamówić ale ie wiem jak je powieszę.

Ostatnia edycja:
Ja niestety mam w pokoju małej drugie wyjście na balkon. Także pozostają mi tylko dwa rogi do dyspozycji :)
Ja mam firanke makaron seledynowa. Tak jak wykończenia naszych mebli. Spiełam je fioletowymi spinaczami okrąglymi. Także u mnie dominuje seledyn i fiolet :)
Ja misia dostałam od męża ( wtedy jeszcze kandydata) na samym poczatku znajomosci ;)

U mnie tak to wyglada. Bałagan jest jeszcze. Kupa rzeczy do wyniesienia.
ImageUploadedByForum BabyBoom1416609668.676706.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416609668.676706.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416609668.676706.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 88
Lay , faktycznie podobnie :-D U mnie pełno siatek z rzeczami małego i moimi na podłodze no i dzisiaj tancowałam tam z żelazkiem jak małemu firanki prasowałam. A jutro wysypuję wszystkie ciuszki i za pranie się zabieram :cool2:

Mommy super
Bardzo ladne pompony
Dwa kupilas czy wiecej?

Oooo my nie mamy tv w salonie a co dopiero u mlodego ;-)

Ja nawet karnisza nie mam u mlodego, o firance nie wspomne :p

Agulqa 2 zamówiłam i tak pomyślałam , że mogłam jeszcze 2 małe zamówić. Zobaczymy, może już jak się urodzi to coś zmienię z pomponami i tego większego inny kolor zamówię, bardziej pomarańczowy. My mieliśmy w tamtym pokoju tv, ale mój go sprzedał i nowy musimy kupić więc po mału.... Teraz dywanu szukałam do małego i znalazłam idealny, piękny za jedyne 8 tys :-D :-D Ma ktoś drobne pożyczyć? :-D

reklama
Do góry