reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Doggi nie wiem czemu, z tel dodawałam zdjęcie bo inaczej nie mogę
Lay hehe ja już kiedyś dodawałam zdjęcia i szafę mam na tej samej ścianie co komoda ale w 2 kącie a po stronie łózeczka w kącie stoi regał jeszcze Między komodą a szafą będzie tv wisiał a między łózeczkiem a regałem będzie fotel stał. Ale to jeszcze, jeszcze ;-)
A miśka dostałam od małża na jakąś rocznicę, jest taki duży jak ja
Łyso mi tak po obu stronach okna.... Nie wiem co tam zrobic... Nie wiem, czy zasłony zawiesić (wszędzie mam zasłony) czy rolety... No i to imię nad łóżeczko chce zamówić ale ie wiem jak je powieszę.
Lay hehe ja już kiedyś dodawałam zdjęcia i szafę mam na tej samej ścianie co komoda ale w 2 kącie a po stronie łózeczka w kącie stoi regał jeszcze Między komodą a szafą będzie tv wisiał a między łózeczkiem a regałem będzie fotel stał. Ale to jeszcze, jeszcze ;-)
A miśka dostałam od małża na jakąś rocznicę, jest taki duży jak ja
Łyso mi tak po obu stronach okna.... Nie wiem co tam zrobic... Nie wiem, czy zasłony zawiesić (wszędzie mam zasłony) czy rolety... No i to imię nad łóżeczko chce zamówić ale ie wiem jak je powieszę.
Ostatnia edycja:
Ja niestety mam w pokoju małej drugie wyjście na balkon. Także pozostają mi tylko dwa rogi do dyspozycji
Ja mam firanke makaron seledynowa. Tak jak wykończenia naszych mebli. Spiełam je fioletowymi spinaczami okrąglymi. Także u mnie dominuje seledyn i fiolet
Ja misia dostałam od męża ( wtedy jeszcze kandydata) na samym poczatku znajomosci
Ja mam firanke makaron seledynowa. Tak jak wykończenia naszych mebli. Spiełam je fioletowymi spinaczami okrąglymi. Także u mnie dominuje seledyn i fiolet
Ja misia dostałam od męża ( wtedy jeszcze kandydata) na samym poczatku znajomosci
MommyTigger
Lay, może razem gdzieś je w promocji kupowali?
U mnie wielokolorowo jak widać ;-) makrony kupiłam takie z miśkami ale tak się poplątały, że zamówiłam te firanki no i mam na zmiane z kubisiem jeszcze.
O takie nr.15 to były, śliczne :-(
250 x 240 Baby Ball FIRANY dziecięce makarony HIT (4820964885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
U mnie wielokolorowo jak widać ;-) makrony kupiłam takie z miśkami ale tak się poplątały, że zamówiłam te firanki no i mam na zmiane z kubisiem jeszcze.
O takie nr.15 to były, śliczne :-(
250 x 240 Baby Ball FIRANY dziecięce makarony HIT (4820964885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
MommyTigger
Lay , faktycznie podobnie U mnie pełno siatek z rzeczami małego i moimi na podłodze no i dzisiaj tancowałam tam z żelazkiem jak małemu firanki prasowałam. A jutro wysypuję wszystkie ciuszki i za pranie się zabieram
agulqa_b
Mommy super
Bardzo ladne pompony
Dwa kupilas czy wiecej?
Oooo my nie mamy tv w salonie a co dopiero u mlodego ;-)
Ja nawet karnisza nie mam u mlodego, o firance nie wspomne
Bardzo ladne pompony
Dwa kupilas czy wiecej?
Oooo my nie mamy tv w salonie a co dopiero u mlodego ;-)
Ja nawet karnisza nie mam u mlodego, o firance nie wspomne
MommyTigger
Agulqa 2 zamówiłam i tak pomyślałam , że mogłam jeszcze 2 małe zamówić. Zobaczymy, może już jak się urodzi to coś zmienię z pomponami i tego większego inny kolor zamówię, bardziej pomarańczowy. My mieliśmy w tamtym pokoju tv, ale mój go sprzedał i nowy musimy kupić więc po mału.... Teraz dywanu szukałam do małego i znalazłam idealny, piękny za jedyne 8 tys Ma ktoś drobne pożyczyć?
agulqa_b
Mommy blagam Cie!!!! Tez chce takie drobne
Mozesz mi zmierzyc glebokosc tej Twojej polki do sciany przykreconej?;-)
Mozesz mi zmierzyc glebokosc tej Twojej polki do sciany przykreconej?;-)
reklama
jenn200818
Mommy świetne te pompony no i w ogóle pokoik taki przytulny :-)
LayDeek też super fajna komoda z przewijakiem ;-)
LayDeek też super fajna komoda z przewijakiem ;-)
Podziel się: