reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Mnie też :-) Napisałam do nich e-mail, żeby podali mi jakieś konkretne informacje na temat tego modelu hehe, a poza tym ta firma jest z Częstochowy, więc jak będę miała więcej czasu, to się tam przejadę, bo podobno nie są drogie te wózeczki, hehe.
AsiaKC
Just mama
Kamikaa śliczne ciuszki! Kombinezon po prostu prześliczny!!!
Fajen te wózki! Kolorek zielony ładny :-) Jeszcze się z tą firmą nie spokałam... Wiesz, Ty masz fajnie bo mnóstwo firm wózkowych jest z Częstochowy! Więc mozesz zawsze obejrzeć i może nawet kupić taniej w sklepie przyzakładowym...
Fajen te wózki! Kolorek zielony ładny :-) Jeszcze się z tą firmą nie spokałam... Wiesz, Ty masz fajnie bo mnóstwo firm wózkowych jest z Częstochowy! Więc mozesz zawsze obejrzeć i może nawet kupić taniej w sklepie przyzakładowym...
spodobał nam się ten wózek, czy któraś z was miała podobny
http://www.sklepsmyk.pl/index.php?p...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=43
http://www.sklepsmyk.pl/index.php?p...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=43
AsiaKC
Just mama
Oglądałam go jak chciałam kupić wózek dla Łukaszka. Jest fajny ale ma jedno ale: Spacerówka jest montowana tylko przodem do kierunku jazdy. A ja (ale może tylko ja?) wolę na początku dziecko w spacerówce mieć przodem do siebie...
Poza tym dość porządnie wygląda i całkiem fajnie się prowadził w sklepie...
Poza tym dość porządnie wygląda i całkiem fajnie się prowadził w sklepie...
dobrze, że napisałaś:-)
tez chciałabym na początku widzieć buzię malucha
po wózek chyba jednak wybiorę się do jakiegoś centrum z rzeczami dla dzieci
mam pytanie: czy dziewczynom, które już były mamami przydały się:
- sterylizator do butelek
- podgrzewacz
- przewijak
bo nie wiem czy kupować czy to strata kasy
pozdrawiam
tez chciałabym na początku widzieć buzię malucha
po wózek chyba jednak wybiorę się do jakiegoś centrum z rzeczami dla dzieci
mam pytanie: czy dziewczynom, które już były mamami przydały się:
- sterylizator do butelek
- podgrzewacz
- przewijak
bo nie wiem czy kupować czy to strata kasy
pozdrawiam
AsiaKC
Just mama
Przewijak, taki na łóżeczko mi się przydawał tak przez min 6-8 mies. I warto moim zdaniem go kupić.
Podgrzewacza i sterylizatora nie używałam i wydają mi się zbędne... Ale ja dokarmiałam mlekiem z butelki tylko Łukasza a i to od 9-m-ca.
Butelki wygotowywałam a mleko robiłam jak było potrzebne...
Podgrzewacza i sterylizatora nie używałam i wydają mi się zbędne... Ale ja dokarmiałam mlekiem z butelki tylko Łukasza a i to od 9-m-ca.
Butelki wygotowywałam a mleko robiłam jak było potrzebne...
a mi się przewijak przydał do 1,5 roku. Choć pod koniec to było cudem ubrać Olkowi pieluchę i raczej używałam później pieluch wkładanych jak majteczki.
Moja zanajoma co ma 5 miesięcznego dzidziusia kupiła taki przewijak z wanienką i półeczkami i powiem wam że już go nie używa bo maluch się tak tam kręci i wierci, że ten przewijak jej się chwieje ja miałam taki stabilny a teraz się zastanawiam na komodą z przewijakiem z Ikeai. Miała któraś z was coś takiego?
Moja zanajoma co ma 5 miesięcznego dzidziusia kupiła taki przewijak z wanienką i półeczkami i powiem wam że już go nie używa bo maluch się tak tam kręci i wierci, że ten przewijak jej się chwieje ja miałam taki stabilny a teraz się zastanawiam na komodą z przewijakiem z Ikeai. Miała któraś z was coś takiego?
reklama
AsiaKC
Just mama
Moje dzieci zaczynały uciekac i wywijać się w wieku ok 7 m-cy i łatwiej było przebrać ich na większej powierzchni :-) Dlatego przewijak z reguły wtedy przestawał byc używany...
Moim zdaniem też taki stelaż z przewijakiem jest niefunkcjonalny... lepszy na łóżeczku lub na komodzie...
Moim zdaniem też taki stelaż z przewijakiem jest niefunkcjonalny... lepszy na łóżeczku lub na komodzie...