reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
"sunął" po osiedlu :laugh2: przez pojechał rozumiem napędzenie biegacza jazdę z nogami podniesionymi do góry :p Wronka pewnie wie o co mi chodzi :-) Koordynacje i balans mój gacek ma, teraz pytanie, czy załapie to samo, ale z pedalowaniem (czyli inny rodzaj "napędu").

Oj wiem , wiem i to bardzo dobrze, pamiętam jak Boryś pierwszy raz puścił się z górki z nogami w powietrzu to o mało na zawał nie zeszłam, a ten z bananem na twarzy jechał. W ogóle bardzo szybko załapał. Później to nawet w zakręty rozpędzony z nogami do góry wchodził heheh

Agnieszka Helenka ma rower biegowy z Decathlonu ten sam który polecała Aniez , nie do zdarcia, cena też przystępna :tak:

Ja tez polecam:-)

Aga, ważne jest by rowerek miał regulację siodełka i był lekki:-)

My też mamy decatchlonowski i jesteśmy suoer zadowoleni Tosia go kocha miłościa wielką już jezdziła w tym roku jak było słońce :-)

Dziadkowie chca jej kupić "pedałowy" ale ja jakoś nie jestem przekonana i nie moge im z głowy go wybić :no:

Aniez Olka to jest cykor ona nawet nie chce siedzieć na tym rowerze :-D:-D
Choć na Szymka takim na 16 stkach chętnia siada więc ja nie wiem o co kaman .
Poczekamy zobaczymy :tak:

BMw ma taki właśnie z odkręcanymi pedałami
na dole strony
Rowery BMW
tu powala cena , ale pewnie są inne firmy które tez już na to wpadły i za mniejszą kasę :tak:

Agnieszka zdecydowanie prolem balansu po biegaczu moze byc mniejszy :-) Decathlonowe polecam.

Aniam nie do konca tak jest. Po pierwsze nie kazdy zmieni system (przestawi linie produkcyjna i dostawcza), po drugie firmy produkujace biegacze czesto produkuja tez rowerki :-) wiec poniekad ich rozumiem, ze chca zarobic :-) Mam nadzieje, ze Olka wsiadzie na swoj, bo to naprawde frajda dla dziecka, jak samodzielnie moze sobie pojechac :-)

Agnieszka zdecydowanie prolem balansu po biegaczu moze byc mniejszy :-) Decathlonowe polecam.

Aniam nie do konca tak jest. Po pierwsze nie kazdy zmieni system (przestawi linie produkcyjna i dostawcza), po drugie firmy produkujace biegacze czesto produkuja tez rowerki :-) wiec poniekad ich rozumiem, ze chca zarobic :-) Mam nadzieje, ze Olka wsiadzie na swoj, bo to naprawde frajda dla dziecka, jak samodzielnie moze sobie pojechac :-)

Aniez chińczyki wszystko potrafią :-D

A rowery czy jeździki bmw mają też cenę taką jak mają , bo je w niemczech robią , a nie w chinach .
Te moje jeździki co mam robi firma zatrudniająca osoby niepełnosprawne . Choć tu nie powiem jakość rewelacja :tak: Rowery zresztą co jakiś czas są w promocji dla pracowników , więc jak już dzieciaki się nauczą , to sobie w końcu lepszy rower nabędę .

Olka za to śmiga na hulajnodze dość dobrze

Hehehehe... Aniam Chińczyk wszystko wyprodukuje, ale zazwyczaj na zlecenie, a firmom nie opłaca się czasem czegoś zlecać :-) opłaca się sprzedawać dużo i najlepiej podwójnie ;-)

Zazwyczaj cena ma przełożenie w jakości, miejsce produkcji to jedno, ale ważne jest też to na jakich podzespołach się produkuje :) ponieważ pracuję w branży mocno technicznej widzę to na co dzień (szczególnie w przełożeniu ilości i rodzaju reklamacji).

reklama
nata - nam stridera odradzili, bo szybko by z niego Lenka wyrosła, od od 28cm jest a ona ma już 35cm, ale podoba mi się strider bardzo:tak:
nie wiem czy wyrosnie on ma regulowane i siodelko i kierownice do 48cm
pamietaj ze to nie jest rowerek na lata tylko max na dwa - a nie sadze aby podskoczyła o 13cm w ciagu chwili. - a i bedzie dla Macka jak bedzie wiekszy - bo dolna granica to 28cm

Do góry