reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
My kupiliśmy dla Alicji boombova, Igor ma u siebie i ona wieczorami marudzi, że też chce, żeby jej puścić muzyczkę albo bajkę na płycie, więc B kupił na jakiejś promocji już chyba z miesiąc temu i czeka. Do tego dokupiłam Plastusiowy pamiętnik - słuchowisko, będą mieli współne.
Dla Igora mam kilka książek i zestaw kredek pastelowych, bo te które miał do tej pory się zurzyły.
Moja mam kupiła dla Alicji lalkę, która sika, płacze łzami i taki tam, ciekawa jestem jak długo będzie działała, a Igor dostanie kask na narty. Od drugiej babci gogle, a Alicja małe nartki (takie raczej tylko z nazwy), ale na pewno będzie mega radocha.

Witam się świątecznie
Kochane zachorowałam na taką torebkę - niestety jest z poprzedniej kolekcji - może gdzieś w centrach, outletach rzuciła Wam się w oczy - proszę o cynk

galeria_we_dwoje_7.jpg

Buahahahah ja mam tą torebkę Nata! I szczerze odradzam. Kosztowała 699zł, kupiłam na Allegro za400 czy 450zł. To bardzie kuferek niż torebka, do niewielu zestawów pasuje i niewygodna jest, bo tylko w ręku możesz ją trzymać, a jak naładujesz kalendarz i inne badziewia to jest ciężko.

reklama
elvie - ja ją widziałam na żywo - trzymałam w reku - i nie chciałam się z nią rozstac - gdyby nie to, że należy do kogos z rodziny juz byłaby moja.

teraz na wyprzedazy kosztuje 450 - dużo - nie jestem zwolenniczką wydawania takiej kasy na torebkę - ale mikołaj kazał mi znaleźć torebkę - raz w roku robimy sobie prezenty - więc - cóż zakochalam sisę w niej.

A co do wygody - ja i tak raczej noszę torebki typu aktówki w reku, a tu zmiesci mi się terminarz, notebook - więcej mi nie trzeba

a i wiem, że to kuferek ;)

Do góry